Κατασχέθηκαν τα πάντα από τους Ισπανούς

Οι ισπανικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Ραούλ Μπράβο, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση “Οίκος”.

Οι ισπανικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση όλων των περιουσιακών στοιχείων του Ραούλ Μπράβο, στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση “Οίκος”. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κατασχέθηκαν πέντε σπίτια, δυο οικόπεδα, δυο θέσεις πάρκινγκ και τέσσερα αυτοκίνητα. Από αυτά τα δυο είναι μια Μπέντλεϊ και μια Λίνκολν. Από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί προχώρησαν στην κατάσχεση τριών σπιτιών, μια θέσης πάρκινγκ και τριών αυτοκινήτων από την περιουσία του Αράντα.

Επίσης, από τον Ινίγκο Λόπες κατασχέθηκαν 13 αυτοκίνητα και μια μοτοσυκλέτα, από τον Μπόρχα Φερνάντες ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο, από τον Αγκουστίν Λασαόσα δυο σπίτια, ένα γκαράζ, μια αποθήκη και δυο αυτοκίνητα, από τον Χουάν Κάρλος Γκαλίνδο ένα σπίτι, τρεις θέσεις πάρκινγκ και δυο αποθήκες και από τον Εμίλιο Βέγκα ένα σπίτι και δυο αυτοκίνητα. Ο Άνχελ Ντε Πέδρο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση για την ισπανική δικαιοσύνη ζήτησε από την αστυνομία να συνεχιστούν οι έρευνες, ενώ φέρεται να έχει ζητήσει και την άρση του απορρήτου στις τηλεφωνικές κλήσεις των κατηγορούμενων. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.