Θα το παλέψει για τον Άαρονς ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την απόκτηση του Ρολάντο Άαρονς από τη Νιούκαστλ.

Ο Νίκος Νταμπίζας εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την απόκτηση του Ρολάντο Άαρονς από τη Νιούκαστλ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τζαμαϊκανής καταγωγής Άγγλος παίκτης είναι ο πρώτος στόχος του τεχνικού διευθυντή των “πράσινων” για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στην προσπάθειά του να τον ντύσει στα πράσινα.

Αρχικά, οι οικονομικές απαιτήσεις του 24χρονου παίκτη είναι αρκετά υψηλές για τα οικονομικά δεδομένα των “πράσινων”, καθώς αξιώνει περίπου 750 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Παράλληλα, αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, κυρίως από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας. Ο Άαρονς δε θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της Νιούκαστλ τη νέα σεζόν και ήδη αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ως εναλλακτική επιλογή για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής εξετάζεται η περίπτωση του Λούις Μόργκαν, ο οποίος φέρεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισης στην Ελλάδα για λογαριασμό του “τριφυλλιού”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.