Ο Spider-Man θέλει να συνεργαστεί με τον Doctor Strange

Επιστήμη και μαγεία μαζί.O Tom Holland αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή του με το CinemaBlend...

Επιστήμη και μαγεία μαζί.

O Tom Holland αποκάλυψε, σε πρόσφατη συνέντευξή του με το CinemaBlend, ότι θα ήθελε ο Spider-Man να συνεργαστεί κάποια στιγμή με τον Doctor Strange σε κάποιο μελλοντικό project του MCU.

“Θέλω να συνεργαστώ με τον Doctor Strange, γιατί είμαστε και οι δύο από την Νέα Υόρκη και μου αρέσει η ιδέα της συνεργασίας μεταξύ ενός επιστήμονα και ενός μάγου. Έρχονται σε πλήρη αντίθεση. και μου αρέσει που ο Peter Parker μιλά για πραγματική επιστήμη και ο Doctor Strange μιλά περίεργα, ‘Η ρωγμή στον χρόνο και αυτό και το άλλο’. Έχει πλάκα”.

Μπορεί οι Peter Parker και Stephen Strange να ζουν στην ίδια πόλη, αλλά ο Spider-Man δεν ασχολείται πολύ με την μαγεία (τουλάχιστον πριν το “Spider-Man: Far From Home”). Ο Strange έχει επιστημονικό υπόβαθρο, αν σκεφτεί κανείς ότι είναι καταξιωμένος νευρολόγος. Πρώτη φορά που είδαμε τους δύο χαρακτήρες μαζί ήταν στο “Avengers: Infinity War”, όταν ο Parker βοήθησε τον Iron Man να σώσει τον Strange. Και μπορεί ο Parker να νόμιζε ότι το όνομα του Strange ακουγόταν ψεύτικο, η σκηνή ωστόσο επικεντρωνόταν στη σχέση του Tony Stark και του Strange, και όχι του Parker και του Strange.

Τον Δεκέμβριο του 2018, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι ο σκηνοθέτης του “Doctor Strange”, Scott Derrickson, έκλεισε συμφωνία και θα επιστρέψει για το sequel, ενώ η επιστροφή των Benedict Cumberbatch, Benedict Wong και Rachel McAdams είναι αναμενόμενη. Πριν από αυτό, ο Cumberbatch δεν ήξερε πότε θα γίνει το sequel, καθώς δεν υπήρχαν επίσημες ημερομηνίες έναρξης της παραγωγής.

To “Spider-Man: Far From Home” το έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, “Spider-Man: Homecoming”, το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers και το έντυσε μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του “Up”, Michael Giacchino.

Στη νέα ταινία θα δούμε τον Tom Holland ως Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή αν και νέες απειλές έχουν εισβάλλει σε έναν κόσμου που έχει αλλάξει για πάντα. Μαζί του θα δούμε τους Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας, αλλά και τις αφίσες χαρακτήρων. H νέα ταινία εισάγει το Multiverse στο MCU, κάτι το οποίο δεν γνώριζαν οι σεναριογράφοι του “Avengers: Endgame”. Αναμένουμε τον επίλογο του “The Infinity Saga” με την κυκλοφορία του “Spider-Man: Far From Home” στις 4 Ιουλίου 2019.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.