Μενότι: «Δεν θα μας έσωζαν ούτε οι Κρόιφ και Γκουαρδιόλα»

Ο Σέζαρ Λουίς Μενότι επιτέθηκε στις ομάδες της Αργεντινής, δηλώνοντας ότι δεν έχουν πρόθεση να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα.

Ο Σέζαρ Λουίς Μενότι επιτέθηκε στις ομάδες της Αργεντινής, δηλώνοντας ότι δεν έχουν πρόθεση να βοηθήσουν την Εθνική ομάδα.

Η «αλμπισελέστε» προβληματίζει σε άλλο ένα μεγάλο τουρνουά, έχοντας μόνο έναν πόντο στα δύο πρώτα ματς του Κόπα Αμέρικα.

Ο προπονητής που την οδήγησε στην κατάκτηση του Μουντιάλ 1978 και σήμερα είναι σύμβουλος της ομοσπονδίας, τόνισε ότι οι αποτυχίες δεν είναι θέμα προπονητή, αλλά έλλειψης οργάνωσης και συνεννόησης ανάμεσα σε συλλόγους και ιθύνοντες του τοπικού ποδοσφαίρου.

«Ούτε ο Κρόιφ ούτε ο Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσαν να αλλάξουν την ιστορία της Εθνικής Αργεντινής. Ο νυν ομοσπονδιακός Σκαλόνι πρέπει φυσικά να αξιολογηθεί όπως όλοι μας, αλλά πρέπει να δούμε ολόκληρη την εικόνα. Η Εθνική δεν προετοιμάζεται ποτέ, απλά βγαίνει και παίζει και φυσικά εκτίθεται, γιατί δεν υπάρχει σχέδιο και πρόγραμμα σε όλο το φάσμα του ποδοσφαίρου. Έτσι δεν πρόκειται να ανακάμψει», είπε ο «Εl Flaco» και πρόσθεσε ότι η ομοσπονδία πρότεινε στους συλλόγους να δίνουν τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα για λίγες μέρες στην Εθνική προκειμένου να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά οι ομάδες δεν συνεργάζονται:

«Υπήρχε η πρόθεση να οργανώσουμε την ομάδα, όλοι οι παίκτες να προπονούνται μαζί στην Αργεντινή. Όμως οι διοικούντες δεν το επέτρεψαν γιατί ο καθένας έχει διαφορετικά συμφέροντα. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς περιμένουν να αποκλειστεί η Εθνική για να βρουν την ευκαιρία να κάνουν κριτική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.