Θα το προσπαθήσει για τον Άλεφ το “τριφύλλι”

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την απόκτηση του Άλεφ Σαλντάνια, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα για την απόκτηση του Άλεφ Σαλντάνια, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βραζιλιάνος μέσος αρέσει στον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θεωρεί πως μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Οι “πράσινοι” αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσαία τους γραμμή και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ βρίσκεται στη σχετική λίστα. Ο Άλεφ φέρεται να βρίσκεται κοντά στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει προχωρήσει τις επαφές με την Μπράγκα για την απόκτησή του. Ο ίδιος πάντως φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και περιμένει μήπως υπάρξουν εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό τις προσεχείς ημέρες. Πάντως, το “τριφύλλι” δε φαίνεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός παίκτη για τη μεσαία γραμμή, καθώς πρώτα θέλει να αποκτηθεί ο πλάγιος μεσοεπιθετικός.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.