Προχωράει για τους Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι

Η διοίκηση του Άρη είναι αποφασισμένη να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαφές με την Λας Πάλμας για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία.

Η διοίκηση του Άρη είναι αποφασισμένη να τελειώσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επαφές με την Λας Πάλμας για την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “κίτρινοι” βρίσκονται κοντά στον Μαντσίνι, με τον Αργεντινό παίκτη να ετοιμάζεται να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη, εφόσον πρώτα μείνει ελεύθερος από την Μπορντό.

Την ίδια στιγμή, ο Θόδωρος Καρυπίδης συνεχίσει τις επαφές με την παραμονή του Ματέο Γκαρσία, έχοντας επικοινωνία και με την πλευρά του παίκτη. Η Λας Πάλμας εμφανίζεται μέχρι στιγμής ανυποχώρητη στις απαιτήσεις της για τον παίκτη, όμως την ίδια στιγμή δεν έχει βρει κάποια καλή πρόταση για την παραχώρησή του. Στις τάξεις του Άρη επικρατεί αισιοδοξία, πως στο τέλος θα βρεθεί η “χρυσή τομή” και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα φορέσει και πάλι τα κίτρινα. Ως εναλλακτική λύση για και για τις δυο περιπτώσεις φαίνεται πως εξετάζεται ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δεν έχει βρει ακόμα κάποια πρόταση από το εξωτερικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.