Θα κινηθεί για τον Μανέ η ΑΕΚ

Ο Κάρλος Μανουέλ Καρντόσο Μανέ φέρεται να είναι η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κάρλος Μανουέλ Καρντόσο Μανέ φέρεται να είναι η επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός της Ένωσης κατέληξε στην περίπτωση του παίκτη της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, για τον οποίο θα κινηθεί η Ένωση τις προσεχείς ημέρες.

Η πορτογαλική ομάδα φέρεται να επιθυμεί την πώλησή του, με την ΑΕΚ να θέλει τον δανεισμό του για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του στο τέλος της επόμενης σεζόν. Ο Μανέ είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ και τις προηγούμενες ημέρες, όμως μετά τις εισηγήσεις του Καρντόσο αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές για την απόκτησή του. O 25χρονος παίκτης αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ουνιόν Βερολίνου, με την οποία είχε οκτώ εμφανίσεις, ενώ κατά το παρελθόν είχε φορέσει 19 φορές τη φανέλα της Στουτγάρδης, με την οποία είχε έξι γκολ. Με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνα έχει εννέα γκολ σε 62 συμμετοχές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.