Ο Σκαριόλο προτιμάει τον Μίροτιτς

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο φέρεται να καταλήγει στον Νίκολα Μίροτιτς για τη θέση του “νατουραλιζέ” της Ισπανίας στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο φέρεται να καταλήγει στον Νίκολα Μίροτιτς για τη θέση του “νατουραλιζέ” της Ισπανίας στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των “φούριας ρόχας” θεωρεί πως ο συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από τον παίκτη των Τορόντο Ράπτορς και πως θα δώσει ποιότητα στη θέση “4” της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Σκαριόλο θεωρεί πως ο Μίροτιτς έχει την απαιτούμενη “χημεία”, με την υπόλοιπη ομάδα της Ισπανίας, σε αντίθεση με τον Ιμπάκα, ο οποίος θέλησε να επιστρέψει στην εθνική Ισπανίας, μετά από πέντε χρόνια και λόγο του παγκοσμίου κυπέλλου. Ο Σκαριόλο αναμένεται να λάβει την οριστική του απόφαση τις επόμενες εβδομάδες, όμως όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τον παίκτη με καταγωγή από το Μαυροβούνιο για το ρόστερ της Ισπανίας. Στο παγκόσμιο κύπελλο, οι εθνικές ομάδες έχουν δικαίωμα να έχουν στο ρόστερ τους, μόνο έναν “νατουραλιζέ” παίκτη. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.