Από το “Thor: Ragnarok” έρχεται ο σκηνοθέτης του “Flash Gordon”

Η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων.Σκηνοθέτη βρήκε το νέο project των Disney και 20th Century...

Η ταινία θα είναι κινουμένων σχεδίων.

Σκηνοθέτη βρήκε το νέο project των Disney και 20th Century Fox, “Flash Gordon”.

O λόγος για τον Taika Waititi, o οποίος σύμφωνα με το Deadline, λέγεται ότι θα σκηνοθετήσει και θα γράψει την ταινία, η οποία θα είναι κινουμένων σχεδίων. Να τονίσουμε εδώ ότι δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια επίσημη ανακοίνωση και ότι ενδέχεται ο σκηνοθέτης να ενσωματώνεται στο project σε κάποιον άλλο ρόλο.

O Waititi σκηνοθέτησε το “Thor: Ragnarok” και αναμένουμε να δούμε τη νέα δουλειά, “Jojo Rabbit” και “Akira”. Θα σκηνοθετήσει επεισόδιο από την επερχόμενη σειρά του Disney+, “Star Wars: The Mandalorian”, το “What We Do in the Shadows” με τον Jemaine Clement και θα κατέχει πολλαπλό ρόλο για το πιλοτικό επεισόδιο της επερχόμενης σειράς της Apple, “Time Bandits”.

To “Flash Gordon” ετοιμάζεται εδώ και πολλά χρόνια, ενώ πριν τον Waititi, σκηνοθέτες που θα αναλάμβαναν το project ήταν οι Matthew Vaughn (Kingsman) και Julius Avery (Overlord).

O Flash Gordon δημιουργήθηκε από τον Alex Raymond και πρωτοεκδόθηκε σε εφημερίδα το 1934. Έχει μεταφερθεί πολλές φορές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Πιο χαρακτηριστική είναι η ταινία του 1980 του Mike Hodges με τους Sam J. Jones, Melody Anderson, Topol, Max von Sydow, Timothy Dalton, Brian Blessed και Ornella Muti, ενώ η πιο πρόσφατη μεταφορά του στην τηλεόραση ήταν μέσω του SyFy το 2007, η οποία κράτησε για μια σεζόν των 21 επεισοδίων. Είναι φίλος με τους Dale Arden και Dr. Hans Zarkov. Η περιπέτειες του ξεκινούν όταν η Γη απειλείται να συγκρουστεί με τον πλανήτη Mongo. Ο Dr. Zarkov κατασκευάζει έναν πύραυλο για να τον πάει στο διάστημα και να σταματήσει την καταστροφή. Απαγάγει τους φίλους του και ταξιδεύουν στον νέο πλανήτη, στον οποίο έρχονται αντιμέτωποι με τον κυβερνήτη του Mongo, Ming the Merciless.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.