Σε πολλαπλό ρόλο θα βρεθεί ο George Clooney για τη νέα ταινία του Netflix

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής για τις ανάγκες του project.Η νέα ταινία του Netflix φαίνεται πως...

Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής για τις ανάγκες του project.

Η νέα ταινία του Netflix φαίνεται πως βρήκε σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του οσκαρικού George Clooney.

Σύμφωνα με το Deadline, το εν λόγω project θα είναι η μεταφορά του μυθιστορήματος της Lily Brooks-Dalton, “Good Morning, Midnight” (2016). Το σενάριο έχει γραφτεί από τον Mark L. Smith, γνωστό για τη δουλειά του στο “The Revenant”. Η ιστορία διηγείται τις περιπέτειες του Augustine (Clooney), ενός μοναχικού επιστήμονα στην μεταποκαλυπτική Αρκτική, ο οποίος έρχεται σε επαφή με το πλήρωμα του διαστημοπλοίου Aether και προσπαθεί να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στην Γη.

Παραγωγοί θα είναι ο Clooney και ο Grant Heslov της Smokehouse Pictures, καθώς και οι εταιρείες παραγωγής Anonymous Content και Syndicate Entertainment.

“Ο Grant και εγώ δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι που θα κάνουμε αυτό το project”, είπε ο Clooney σε δήλωσή του. “Ο Mark είναι ένας σεναριογράφος που θαυμάζουμε και το σενάριό του είναι καταπληκτικό. Είμαστε χαρούμενοι που θα δουλεύουμε με τους φίλους μας στο Netflix”.

Πρόσφατα, είδαμε τον Clooney στην τηλεοπτική μεταφορά του “Catch-22” για το Hulu, ενώ λέγεται ότι θα αναλάβει και τη σειρά του Netflix για το σκάνδαλο Watergate. Τελευταία του σκηνοθετική δουλειά ήταν το “Suburbicon”, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε το review μας εδώ. Βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την ταινία επιστημονικής φαντασίας “Echo”, ενώ η σειρά στην οποία είναι παραγωγός με την Kristen Dunst, “On Becoming a God in Central Florida”, μετακόμισε στο Youtube Red. Έχει κερδίσει το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία “Syriana” (2005). Τελευταίες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε ήταν οι “Hail, Caesar!” των αδερφών Coen και “Money Monster” της Jodie Foster.

Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένονται να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στα νέα πράγματα που θα φέρει η συνδρομητική υπηρεσία τον Ιούλιο και μην ξεχάσετε να μας πείτε τι θα δείτε. Για ότι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.