Ένας μήνας γεμάτος μουσική στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Ο Ιούλιος φέρνει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μια σειρά από μεγάλες συναυλίες: Από τη Madeleine Peyroux (13/07) μέχρι τον θρύλο του hip-hop Grandmaster Flash (27/07), και από το μεγάλο αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη (20/07) μέχρι την αναπάντεχη σύμπραξη του Monsieur...

Ο Ιούλιος φέρνει στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) μια σειρά από μεγάλες συναυλίες: Από τη Madeleine Peyroux (13/07) μέχρι τον θρύλο του hip-hop Grandmaster Flash (27/07), και από το μεγάλο αφιέρωμα στον Λουκιανό Κηλαηδόνη (20/07) μέχρι την αναπάντεχη σύμπραξη του Monsieur Minimal με τον Δάκη και την Ανδριάνα Μπάμπαλη στο Erotica Project (12/07), αυτόν τον μήνα η μουσική δεν πρόκειται να σταματήσει.

Παρασκευή 12/07: Erotica Project

Μετά τις sold out εμφανίσεις τους σε ολόκληρη την πόλη, o Monsieur Minimal, ο Δάκης και η Ανδριάνα Μπάμπαλη έρχονται την Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 21.00 στο Ξέφωτο για ένα ατμοσφαιρικό, καλοκαιρινό βράδυ, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Music Escapades.

Μέσα από ένα μουσικό πρόγραμμα με vintage χαρακτήρα, το Erotica Project παντρεύει την παλιά με τη σύγχρονη pop και μας παρασύρει με νοσταλγικά τραγούδια για αξέχαστα καλοκαίρια και ανεξίτηλους έρωτες. Με γλυκές μελωδίες και ρομαντική αισθητική που παραπέμπουν στις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80, η σύμπραξη των τριών καλλιτεχνών γεννά ένα ξεχωριστό καλοκαιρινό soundtrack.

Οι συντελεστές του Erotica Project είναι οι: Monsieur Minimal (φωνητικά – κιθάρα), Δάκης (φωνητικά), Ανδριάνα Μπάμπαλη (φωνητικά), Βαγγέλης Ασλανίδης (τύμπανα), Βέλις (μπάσο), Eliot (πλήκτρα) και Βαγγέλης Κατσαρέλης (τρομπέτα).

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.