Ο Αουγκούστο μαθαίνει… ΠΑΟΚ! (video)

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος είναι πολύ κοντά να ντυθεί στα ασπρόμαυρα, εμφανίζεται σε βίντεο να αναφωνεί μόνο μία λέξη, στέλνοντας, όμως, πολλαπλά μηνύματα: "ΠΑΟΚάρα!"

Μία λέξη είναι αρκετή καμιά φορά για να πει πολλά και να στείλει πολλαπλά μηνύματα. Παράδειγμα, αυτή που αναφωνεί ο Ντάγκλας Αουγκούστο σε βίντεο, το οποίο έχει αναρτήσει ο Γιώργος Σαββίδης στον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: “ΠΑΟΚάρα!”.
Στην προκειμένη περίπτωση, με όλον αυτό το θόρυβο που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του Αουγκούστο κι αν πρόκειται να συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στον “Δικέφαλο”, το να εμφανίζεται σε βίντεο και να φωνάζει το όνομα της ομάδας σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του σε αυτήν. Επιπλέον, το να ανεβαίνει αυτό το βίντεο στο λογαριασμό του γιου του ιδιοκτήτη της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ μοιάζει σαν ανεπίσημη προαναγγελία μεταγραφής.
Όπως και να έχει, γεγονός είναι ότι ο παίκτης αναμένεται ίσως και αύριο (28/6) στη Θεσσαλονίκη, για να τρέξουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα τετραετούς διάρκειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.