Στη λίστα του Καρντόσο ο Λέστσουκ

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Γκουστάβο Μπλάνκο Λέστσουκ, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αργεντινός επιθετικός αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς έχει όλα τα χαρακτηριστικά τα οποία ψάχνει για τον παίκτη, που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης της Ένωσης.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στη Μάλαγα με τη μορφή δανεισμού, ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μάλιστα, την περσινή σεζόν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήταν εκ των κορυφαίων της ισπανικής ομάδας. Η διοίκηση της Μάλαγα δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του, η οποία είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ και ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στη Σαχτάρ. Η ουκρανική ομάδα από την πλευρά της δεν τον υπολογίζει εν όψει της νέας σεζόν και αναμένεται να τον παραχωρήσει και πάλι με τη μορφή δανεισμού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.