Πρώην… Έλληνες στον δρόμο του Ολυμπιακού

Αντιμέτωπος με μια απο τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθληματος Ισραήλ την τελευταία πενταετία θα τεθεί το απόγευμα (19:00 NS1HD) ο Ολυμπιακός.

Αποστολή στην Πολωνία: Άγγελος Στυλιάδης

Αντιμέτωπος με μια απο τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθληματος Ισραήλ την τελευταία πενταετία θα τεθεί το απόγευμα (19:00 NS1HD) ο Ολυμπιακός. 

Η Χάποελ Μπερ Σεβά εχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα σε αυτό το διάστημα ενώ πέρυσι ήταν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προπονητης της ειναι ο Μπαράκ Μπακχάρ, που κατάφερε με το που ανέλαβε την ομάδα το 2015 να την οδηγήσει σε κατάκτηση του τίτλου, κατι που είχε να συμβεί 40 χρόνια.

Οι Ισραηλινοί νίκησαν με 3-0 τη Λέχια Γκντάνσκ στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας τους στο Γκνιεβίνο και ετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που για εκείνους είναι  στις 11/7 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ και με αντίπαλο την αλβανική Λάτσι.

Στο ρόστερ τους υπάρχουν και παλαιοί γνώριμοι για το ελληνικό κοινό. Ο Λιθουανός τερματοφύλακας Σετκους με θητεία στην Κέρκυρα, ο Ταπόκο που πέρασε απο τον Πανιώνιο, ο Βίδος που αγωνίστηκε για τρία χρονια ως κεντρικός αμυντικός στον ΠΑΟΚ και ο Ολλανδός Χάσελμπαινκ που έπαιξε ελάχιστα στη Βέροια τη σεζον 2014-15.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.