Τι “τίναξε” τον Μαρτίνς από τον πάγκο!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα από το ματς κόντρα στην Πογκόν. Τι ήταν όμως αυτό που τον έκανε να "πεταχτεί" από τον πάγκο του;

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο αρχιτέκτονας της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού, αλλά και του εξαιρετικού κλίματος που αποπνέουν τα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά. Οι συνεργάτες του τον χαρακτηρίζουν ως εργασιομανή, έχοντας μάτια σε όλους τους παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το σύνολο του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα από το φιλικό με την Πογκόν, που είχε σκοπό “ξεμουδιάσματος” για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι δουλεύουν σε υψηλή ένταση όλο αυτό το διάστημα σε Ρέντη και Γκνιεβίνο. 

Κατά τη διάρκεια του ματς ασχολήθηκε κυρίως με την τακτική ορθότητα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ενώ σπάνιες ήταν οι στιγμές έντασης από τον Πορτογάλο. Αυτό που τον “τίναξε” από τον πάγκο ήταν κάποια μικρά λάθη από τον Ουσεϊνού Μπα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποτελεί ένα νέο στοίχημα για τον Ολυμπιακό και ο Μαρτίνς έδειξε πως βρίσκεται πάνω από τον νεαρό ποδοσφαιριστή με σκοπό την αγωνιστική του εξέλιξη. Μια μεταβίβαση με ρίσκο και μια ατυχής τοποθέτηση ήταν οι λόγοι που ώθησαν τον Μαρτίνς να βάλει τις φωνές στον Μπα, φυσικά προς όφελος του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο πρώτο 45λεπτο του ματς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.