Προς λύση συνεργασίας με τον Άλτμαν

Ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στο Ισραήλ, όπου φέρεται να έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Όμρι Άλτμαν βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στο Ισραήλ, όπου φέρεται να έχει πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ισραηλινός παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το “τριφύλλι” από τη στιγμή που έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι εκπρόσωποι του παίκτη έχουν τις τελευταίες ημέρες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να αποχωρήσει άμεσα ο παίκτης. 

Δεν αποκλείεται τον δρόμο της λύσης συμβολαίου να ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού”, οι οποίοι δεν υπολογίζονται εν όψει της νέας σεζόν. Όλοι τους είχαν ενημερωθεί πως θα πρέπει να φέρουν προτάσεις για να αποχωρήσουν, όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Οι περισσότεροι φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να επιθυμούν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να διαπραγματευτούν κάτω από καλύτερες συνθήκες τα επόμενα συμβόλαιά τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.