Μικρή διαφορά ανάμεσα σε Μανωλά και Νάπολι

Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Να βρεθεί η “χρυσή τομή” στις απολαβές του Κώστα Μανωλά απομένει για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στη Νάπολι, καθώς μέχρι στιγμής υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο μάνατζερ του Έλληνα αμυντικού, Μίνο Ραϊόλα θα έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες των “παρτενοπέι”, προκειμένου να βρεθεί λύση στο συγκεκριμένο θέμα και να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή την ερχόμενη εβδομάδα.

Στις τάξεις της Νάπολι επικρατεί αισιοδοξία, πως οι επαφές θα έχουν αίσιο τέλος και πως θα τελειώσει θετικά η μετεγγραφή τις προσεχείς ημέρες. Η Νάπολι θα καταβάλει 36 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού, από τα οποία τα 34 θα πάνε στη Ρόμα και τα δυο στον Μανωλά. Επίσης, στη Ρώμη αναμένεται να μετακομίσει ο Αμαντού Ντιαβαρά, έναντι 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεαρός μέσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.