Η πρώτη αντίδραση Γιώργου Σαββίδη (pic)

Σιβυλλικό μήνυμα έστειλε ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την επίτευξη της συμφωνίας των "ασπρόμαυρων" με τον Άμπελ Φερέιρα και την Μπράγκα, για τη διαδοχή του Ρασβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του "Δικέφαλου"

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι αλήθεια ότι έβαλε μεγάλη πίεση στον ΠΑΟΚ, με την απόφασή του να κάνει δεκτή την πρόταση της Αλ Χιλάλ και να αφήσει τους “ασπρόμαυρους” τρία εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία. Η διοίκηση της ΠΑΕ από την πλευρά της επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά, ερχόμενη σε συμφωνία με νέο προπονητή σε χρόνο λιγότερο των δύο ημερών, με τον Γιώργο Σαββίδη να στέλνει το δικό του σιβυλλικό μήνυμα αμέσως μετά.
Συγκεκριμένα, ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα πρόσωπο, που με το δάχτυλο μπροστά στο στόμα ζητάει να κάνουν άπαντες ησυχία. Προφανώς, εννοεί όλους όσοι σχολίασαν με διάφορους τρόπους μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Λουτσέσκου. Ο Γιώργος Σαββίδης, μάλιστα, έχει και δεύτερη ανάρτηση με το ίδιο πρόσωπο να έχει στο στόμα ένα… φερμουάρ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.