Ελεύθεροι, ωραίοι και χωρίς… ομάδα! (photos)

Κυκλοφορούν, ελεύθεροι και ωραίοι αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους! Ας δούμε μια ενδεκάδα παικτών που εύκολα μπορούν ν` αγωνιστούν σε πολλές μεγάλες ομάδες!

Κυκλοφορούν, ελεύθεροι και ωραίοι αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους! Με κάποια δελεαστική πρόταση, θα βρεθούν στην επόμενή τους ομάδα! Ας δούμε έντεκα παίκτες που εύκολα μπορούν ν` αγωνιστούν σε πολλές μεγάλες ομάδες!

ΜΙΣΕΛ ΒΟΡΜ

Μετά από πέντε χρόνια,ο Ολλανδός έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ. Ως αντικαταστάτης του Ούγκο Γιορίς δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε όμως αγωνίστηκε σε δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΟΡΕΝΟ

Ο Άντριου Ρόμπερτσον αποδείχτηκε εξαιρετικός για την Λίβερπολυ με αποτέλεσμα ο Μορένο ν` αποτελέσει την δεύτερη επιλογή για τον Κλοπ. Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όπως και η Άρσεναλ.

ΝΤΑΝΙ ΑΛΒΕΣ

Αν κάποια ομάδα θέλει ένα παίκτη με εμπειρία στο να…κερδίζει τρόπαια, τότε πρέπει ν` αποκτήσει τον Ντάνι Άλβες. Ο 36χρονος πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και της Παρί, έχει κερδίσει 42 τρόπαια στην καριέρα του!

ΓΚΑΡΙ ΚΕΙΧΙΛ

Ο πρώην αρχηγός της Τσέλσι, βρίσκεται ακόμη σε ηλικία που μπορεί να προσφέρει. Ο 33χρονος μπορεί να μην πήρε χρόνο συμμετοχής πέρυσι από τον Σάρι παίζοντας μόλις 21 λεπτά, αλλά όποια ομάδα θέλει εμπειρία στην άμυνα, τότε βρήκε ένα υποψήφιο. Άρσεναλ, Κρίσταλ Πάλας και Άστον Βίλα φαίνεται να ενδιαφέρονται για τον Κέιχιλ.

ΤΟΜΑΣ ΒΕΡΜΑΕΛΕΝ

Ο πρώην αμυντικός της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα μετά από πέντε χρόνια στη Βαρκελώνη αποτέλεσε παρελθόν. Σε αυτά τα πέντε χρόνια αγωνίστηκε μόλις 53 φορές εξαιτίας τραυματισμών. Το όνομά του ακούστηκε για τον Ολυμπιακό. 

ΧΑΤΕΜ ΜΠΕΝ ΑΡΦΑ

Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο με την μαγική του ντρίμπλα! Αν και αποτέλεσε παρελθόν από τη Ρεν που έκανε ότι μπορούσε για να τον κρατήσει, ο Μπεν Αρφά ήθελε μια καινούργια πρόκληση. 

ΝΤΕΝΙΛΣΟΝ

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελπίδων της Βραζιλίας έπαιξε 96 φορές για την Άρσεναλ το 2013. Έξι χρόνια αργότερα και μετά από τρεις επεμβάσεις στο γόνατο η καριέρα του δεν βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Φεύγοντας από την Σάο Πάουλο πήγε στην Μποταφόγκο αλλά έφυγε εξαιτίας…θεμάτων φυσικής κατάστασης.

ΓΙΟΧΑΝ ΚΑΜΠΑΪΓ

Παίκτης με μεγάλη εμπειρία στην Πρέμιερ Λιγκ. ο 33χρονος πρώην παίκτης της Νιουκάσλ και της Κρίσταλ Πάλας, έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ. Η Πάλας φαίνεται πως έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του. 

ΦΡΑΝΚ ΡΙΜΠΕΡΙ 

Ο Γάλλος «μάγος», είναι ελεύθερος μετά το πέρασμά του από την Μπάγερν Μονάχου. Την τελευταία σεζόν πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις με τους «βαυαρούς» και συνολικά έχει κατακτήσει 22 τίτλους. Κατάρ, Κίνα και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Ριμπερί. 

ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΤΑΡΙΤΖ

Ο 29χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ, έχοντας την αίσθηση πως δεν τον εμπιστεύτηκε πλήρως ο Κλοπ. Πέντε σεζόν με κάτι περισσότερα από 10 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ, σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο για τον Στάριτζ. Ρέιντζερς και Σέλτικ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη που ψάχνει μια επανεκκίνηση στην καριέρα του.


ΝΤΑΝΙ ΓΟΥΛΕΜΠΕΚ

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα που κυκλοφορούν ελεύθερα. Ωστόσο οι τραυματισμοί του είναι αυτοί που μπορεί να κάνουν αρκετές ομάδες να διστάσουν να τον αποκτήσουν. Για τον 28χρονο ενδιαφέρονται Νιούκασλ και Σαουθάμπτον. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.