Ο νέος ρόλος του “Τόρο”

Ο Βασίλης Τοροσίδης δείχνει να νιώθει καλά στο νέο ρόλο που του αναθέτει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Η ηγετική του φυσιογνωμία είναι δεδομένη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, καθώς είναι ο πιο παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος επέστρεψε την περσινή σεζόν από τη σπουδαία του θητεία στο ιταλικό πρωτάθλημα και η παρουσία του στο ρόστερ είναι αναγκαία για πολλαπλούς λόγους.

Ο “Τόρο” λειτουργεί σαν διακόπτης του χαλαρού και του απόλυτα επαγγελματικού κλίματος στην προπόνηση, επηρεάζοντας τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Πέδρο Μαρτίνς τον δοκιμάζει συνεχώς στο κέντρο της άμυνας και τη Δευτέρα το απόγευμα ήταν ντουέτο με τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ο Τοροσίδης διαθέτει την ταχύτητα για να ανταπεξέλθει στο συγκεκριμένο ρόλο, αλλά πέρα απ’ αυτό, έχει τεράστια εμπειρία, ώστε να διαβάσει φάσεις και περιστάσεις. Παράλληλα η εικόνα από τα μετόπισθεν του δίνει την ευκαιρία να διορθώνει λάθη, ενώ με το ειδικό του βάρος βοηθάει πάρα πολύ τους νεότερους. Στην προπόνηση της Δευτέρας έβαλε στο “στόχαστρο” τον νεαρό Βασίλη Σουρλή.

Ο συγκεκριμένος παίκτης τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής στην προετοιμασία, εντυπωσιάζοντας με την τεχνική αλλά και με την ωριμότητα του και θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενο πρότζεκτ (κάτι που προφανώς πιστεύει και ο Τοροσίδης). Μερικά μαζεμένα λάθη στο πρόγραμμα της Δευτέρας από τον Σουρλή, ώθησαν τον Τοροσίδη να του δώσει συνεχόμενες συμβουλές, δείχνοντας πως μπορεί να υποστηρίξει και αυτόν τον ρόλο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.