Κετσπάγια: “Ο Γιαννιώτας μου έστειλε μήνυμα”

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης που ήθελε τον Γιαννιώτα είπε ότι ο 26χρονος επιθετικός τον είχε ενημερώσει για την επιλογή του.

Ο Γιάννης Γιαννώτας θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως είναι γνωστό, στον Απόλλωνα Λεμεσού κι ενώ τον ήθελαν κι άλλες ομάδες από την Κύπρο όπως η Ανόρθωση όπου προπονητής είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια. 
Ο τεχνικός της Ανόρθωσης αποκάλυψε ότι ο Γιαννιώτας του είχε πει από πριν ότι θα αποδεχτεί την πρόταση του Απόλλωνα. Του έστειλε μήνυμα. 
Μιλώντας στον Super Sport FM ο τεχνικός της Ανόρθωσης ανέφερε πως ο Ελλαδίτης εξτρέμ τον ενημέρωσε μέσω μηνύματος για την απόφασή του να πάει στην ομάδα της Λεμεσού.
«Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο Γιαννιώτας μου έστειλε μήνυμα ότι θα πάει στον Απόλλωνα γιατί παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τον καταλαβαίνω απόλυτα. Εμείς δεν παίζουμε στην Ευρώπη και αυτό είναι σημαντικό, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Το παιδί με εκτιμάει πολύ και μου το έδειξε. Με σέβεται και ήρθε στον ΑΠΟΕΛ όταν ήμουν εγώ», είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.