Επιμένει για τον Ζαχίντ ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να συνεχίζει τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γκαχιάς Ζαχίντ και να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να συνεχίζει τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ, προκειμένου να αποκτήσει τον Γκαχιάς Ζαχίντ και να ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός διευθυντής των “πράσινων” βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την κυπριακή ομάδα, η οποία είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, όμως θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά, πριν τον αφήσει να μετακομίσει στην Ελλάδα. 

Οι “πράσινοι” φέρονται να προτείνουν στους “γαλαζοκίτρινους”, τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο, διατηρώντας οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του, στο τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, θέλουν να καλυφθεί μέρος του συμβολαίου του από την κυπριακή ομάδα. Ο Ζαχίντ έχει συμβόλαιο στις 450 χιλιάδες ευρώ και οι “πράσινοι” είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν έως 250 χιλιάδες ευρώ για το συμβόλαιό του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.