Φύσσας: “Μπορούμε το 2020” (vid)

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξής του στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο, ο Τάκης Φύσσας μίλησε για τη διάλυση της Εθνκής ομάδας στη Βραζιλία, το λάθος του Σωκράτη και εξέφρασε την ελπίδα του για πρόκριση στο EURO 2020.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία μεγάλη στιγμή της Εθνικής ομάδας με την παρουσία της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στο Ρεσίφε, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα με την Κόστα Ρίκα ήρθε συντελέστηκε ουσιαστικά και το τέλος μιας “χρυσής” εποχής για την γαλανόλευκη που διήρκεσε από το 2001 ως το 2014.

Η άκομψη αποπομπή του Φερνάντο Σάντος από την ομάδα χωρίς ουσιαστικό λόγο, το τέλος των Φύσσα-Βόκολου, αλλά και όλου του τιμ που πλαισίωνε τους διεθνείς έφερε το τέλος εποχής. Ο Τάκης Φύσσας σε μια μεγάλη συνέντευξη στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο εξήγησε τους λόγους της “διάλυσης” της επιτυχημένης ομάδας του Σάντος. 

Μίλησε επίσης για τα στεγανά που υπήρχαν στην τελευταία σπουδαία Εθνική Ελλάδος τα οποία είχε αφήσει παρακαταθήκη ο Ότο Ρεχάγκελ και τα οποία χάθηκαν κι αυτά εκείνο το βράδυ στο Ρεσίφε. Εξέφρασε την στεναχώρια του για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην ομάδα, ιδιαίτερα μετά την ήττα από την Αρμενία, θεωρώντας πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι  λάθος που δεν πιστεύει στο ότι ακόμα υπάρχει ελπίδα πρόκρισης εκφράζοντας τη δική του αισιοδοξία αρκεί να πιστέψουν όλοι μαζί.

Δείτε το πρώτο μέρος της συνέντευξης του Τάκη Φύσσα στο novaports.gr το οποίο αφορά την Εθνική ομάδα.

Ευχαριστούμε τον ΑΟ Βουλιαγμένης για την παραχώρηση του γηπέδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.