Η Marvel αποκαλύπτει το υπερηρωικό line-up της για το San Diego Comic-Con

Marvel Games, Agents of S.H.I.E.L.D. και πολλά ακόμα.Η Marvel Entertainment αποκάλυψε το φετινό...

Marvel Games, Agents of S.H.I.E.L.D. και πολλά ακόμα.

Η Marvel Entertainment αποκάλυψε το φετινό της line-up για το επερχόμενο San Diego Comic-Con, το οποίο περιλαμβάνει πάνελ από Marvel Games, Agents of S.H.I.E.L.D., Marvel Comics, Marvel Animation και πολλά ακόμα.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, το line-up της θα τρέχει από 17-21 Ιουλίου. Να σημειώσουμε μόνο πως αυτό το ρόστερ δεν αφορά τις επερχόμενες ταινίες της. Εδώ, η Marvel θα επικεντρωθεί σε άλλους τομείς παραγωγής.

Τα πάνελ είναι τα εξής:

  • Marvel Games Panel (18 Ιουλίου, Hall H)
  • Marvel Television: Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (18 Ιουλίου, Hall H)
  • Marvel Comics #1000 Revealed: A This Week in Marvel Special Event (19 Ιουλίου, Room 5AB)
  • Marvel Comics: Spider-Man (19 Ιουλίου, Room 5AB)
  • Marvel Animation Celebrates Marvel’s 80th Anniversary (19 Ιουλίου, Room 6A)
  • Women of Marvel: 10 Years and 200 Episodes (20 Ιουλίου, Room 5AB)
  • Marvel Comics: Next Big Thing (20 Ιουλίου, Room 6A)
  • Marvel Comics: Marvel Fanfare with C.B. Cebulski (20 Ιουλίου, Room 6A)
  • Making Comics the Marvel Way (21 Ιουλίου, Room 5AB)

Marvel Entertainment στο SDCC 2019: Games, Agents of S.H.I.E.L.D.

Η Marvel λοιπόν θα ξεκινήσει το SDCC με το πάνελ της για τα βιντεοπαιχνίδια. Ο Greg Miller θα συντονίσει το πάνελ που θα φιλοξενεί τον διευθυντή δημιουργικού της Marvel Games, Bill Rosemann, μαζί με άλλους καλεσμένους. Το πάνελ υπόσχεται πως “οι παρευρισκόμενοι θα δουν εντυπωσιακό νέο υλικό από τα Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, Marvel’s Iron Man VR και Marvel’s Avengers, με πολλές εκπλήξεις που δεν έχουν ανακοινωθεί και αποκλειστικότητες”.

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα, το “Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” θα έρθει στο Hall H για πρώτη φορά. Στο πάνελ θα παρευρεθούν οι ηθοποιοί Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Henry Simmons, Natalia Cordova-Buckley και Jeff Ward, μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Maurissa Tancharoen, Jed Whedon, Jeff Bell και Jeph Loeb. Το πάνελ κι αυτό με τη σειρά του υπόσχεται “να συζητήσει την κατάληξη” της έκτης σεζόν και το τι έρχεται για την επόμενη.

Marvel Entertainment στο SDCC 2019: #1000 Revealed, Spider-Man, 8η Επέτειος

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου, η Marvel Comics θα ξεκινήσει τη μέρα με το επίσημο podcast της, που ηγούνται ο οικοδεσπότης Ryan Penagos και C.B. Cebulski, αρχισυντάκτης της Marvel Comics, για να συζητήσουν το Marvel Comics #1,000 μαζί με άλλους δημιουργούς.

Στη συνέχεια το πάνελ Marvel Comics: Spider-Man θα έχει τον εκτελεστικό συντάκτη Nick Lowe, την Kathleen Wisneski και τους σεναριογράφους Nick Spencer, Seanan McGuire, και Frank Tieri. Στο πάνελ θα συζητηθούν “ο μυστηριώδης νέος αντίπαλος του Spider-Man, Ghost Spider, Absolute Carnage και πολλά ακόμα. Θα υπάρξει επίσης πάνελ με τίτλο “Marvel Animation Celebrates Marvel’s 80th Anniversary”, το οποίο θα περιλαμβάνει τους Cort Lane (SVP, Animation και Family Entertainment), Kalia Ramirez (διευθύντρια, Family Entertainment – Development & Partnerships), τους σεναριογράφους Mark Hoffmeier και Marty Isenberg, και τους voice actors Josh Keaton (Spectacular Spider-Man) και Jennifer Hale (Wolverine). Οι παρουσιάσεις αυτές θα πάνε το κοινό “ένα ταξίδι στα highlights πάνω από πέντε δεκαετιών της Marvel.

Marvel Entertainment στο SDCC 2019: Women of Marvel, Making Comics the Marvel Way

Στις 20 Ιουλίου, η εταιρεία θα φέρει το Women of Marvel: 10 Years and 200 Episodes πάνελ, με οικοδεσπότες τις Sana Amanat και Judy Stephens, για να συζητήσουν το πώς είναι να είσαι γυναίκα και να δουλεύεις στα κόμικς. Στο πάνελ Marvel Comics: Next Big Thing, με τους Jonathan Hickman και C.B. Cebulski, θα συζητηθεί το τι μαίνεται για τους X-Men και το πάνελ Marvel Comics: Marvel Fanfare, με τους C.B. Cebulski, Rob Liefeld και Scottie Young για να συζητήσουν για τα House of X, Absolute Carnage, Dazzler και πολλά ακόμα.

Η 21η Ιουλίου θα περιλαμβάνει το πάνελ Making Comics the Marvel Way, όπου “καλεσμένοι της Marvel θα πάνε το κοινό πίσω από τις σκηνές για να του δείξουν πώς φτιάχνεται ένα κόμικ της Marvel. Οι παρευρισκόμενοι θα δουν όλα τα στάδια παραγωγής, από το σενάριο, το σκίτσο, τον σχεδιασμό, τον χρωματισμό, την έκδοση και πολλά ακόμα.

Η livestream κάλυψη της Marvel θα είναι διαθέσιμη στα Marvel.com, YouTube, Twitter και Facebook.

Marvel’s Avengers, Iron Man VR, Ultimate Alliance 3


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.