Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Wimbledon

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα του Κύργιου με τον Ναδάλ

Ο Νικ Κύργιος και ο Ράφαελ Ναδάλ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και θα τους λύσουν σήμερα (17:30) στο δεύτερο γύρο του Wimbledon, στον κορυφαίο μέχρι τώρα αγώνα στην εφετινή διοργάνωση.

 

Η τελευταία αναμέτρησή τους, τον Φεβρουάριο στο Ακαπούλκο, ήταν επεισοδιακή. Μετά από ένα συναρπαστικό φινάλε ο 23χρονος ελληνοαυστραλός πήρε τη νίκη με 3-6, 7-6 ,7-6. Πανηγύρισε την επιτυχία του, κάνοντας ότι δεν ακούει τους φιλάθλους, επειδή υποστήριζαν τον αντίπαλό του. Ακολούθησαν αποδοκιμασίες από μερίδα των θεατών και η έκρηξη του Ναδάλ στη συνέντευξη Τύπου. Ο κάτοχος 18 GrandSlamείπε για τον Κύργιο ότι «είναι ένας παίκτης με τεράστιο ταλέντο, αλλά δεν σέβεται το κοινό, ούτε τον αντίπαλο, ούτε τον εαυτό του». Ο 23χρονος ελληνοαυστραλός απάντησε ότι δεν πρόκειται να ακούσει τον Ναδάλ, προτρέποντάς τον να συγκεντρωθεί στο τι πρέπει να κάνει ο ίδιος.

 

Στο παρελθόν έχουν συναντηθεί έξι φορές και μετράνε από τρεις νίκες. Η σημερινή αναμέτρησή τους αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη του αγώνα του Κύργιου με τον Ναδάλ.

 

Στον πρώτο γύρο του Wimbledon ο Ράφαελ Ναδάλ είχε εύκολο έργο κόντρα στον Γιουίτσι Σουτζίτα και επικράτησε με 3-0 σετ. Ο Νικ Κύργιος κέρδισε δύσκολα με 3-2 σετ τον Τζόρνταν Τόμσον.

 

Για τη σημερινή «μάχη» ο Κύργιος χαρακτήρισε αουτσάιντερ τον εαυτό του. Ο Ναδάλ υποστήριξε ότι ο Κύργιος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και πολύ επικίνδυνος τενίστας όταν θέλει να παίξει τένις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.