Τρίτη πρόκριση για τη Σάκκαρη στο Γουίμπλεντον

Πρόκριση και στα διπλά για τη Μαρία Σάκκαρη, στο δεύτερο γύρο του Γουίμπλεντον. Την Παρασκευή η μάχη με τη Σβιτολίνα στο απλό, στον τρίτο γύρο.

Αποστολή – Γουίμπλεντον: Γιώργος Λιώρης

Συνθέτοντας δίδυμο με την Αυστραλή Άιλα Τομλιάνοβιτς, η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο των διπλών επικρατώντας με 2-0 σετ (6-3, 6-2) των Λούσι Χραντέτσκα, Αντρέγια Κλέπακ, νούμερο 11 στο ταμπλό. 

Σάκκαρη και Τομλιάνοβιτς κυριάρχησαν από την αρχή στο πρώτο σετ, έκαναν μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ κι έφτασαν το σκορ στο «άψε σβήσε» στο 5-0. Εκεί οι Χραντέτσκα/Κλέπακ έβγαλαν αντίδραση και κατάφεραν παίρνοντας τρία σερί γκέιμ να μειώσουν σε 5-3. Το σετ έκλεισαν Σάκκαρη/Τομλιάνοβιτς στο αμέσως επόμενο γκέιμ και με το σερβίς στη διάθεση τους για να προηγηθούν με 1-0 σετ.  

Στην αρχή του δεύτερου σετ τα μπρέικ «έπεφταν βροχή». Η Ελληνίδα και η Αυστραλή έκαναν το πρώτο, στο γκέιμ που ακολούθησε δε μπόρεσαν να κρατήσουν το σερβίς τους και δέχθηκαν την ισοφάριση, πριν επιστρέψουν σε μπρέικ και ανακτήσουν το προβάδισμα. Αλλά δεν ήταν αρκετό… 

Μπρέικ από τις Χραντέτσκα/Κλέπακ στο σερβίς της Μαρίας κι εκ νέου ισοπαλία, μπρέικ από τις Σάκκαρη/Τομλιάνοβιτς για το 3-2. 

Στο έκτο γκέιμ η Τομλιάνοβιτς κράτησε το σερβίς της, το σκορ ανέβηκε στο 4-2 κι έφτασε γρήγορα στο 6-2 για να κλείσουν ραντεβού στο δεύτερο γύρο με τις Μπλίνκοβα/Βανγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.