Είπε το αντίο ο Άριεν Ρόμπεν

Το ποδόσφαιρο χάνει έναν ακόμη αρτίστα. Ο Άριεν Ρόμπεν έβαλε τέλος σε μια λαμπρή καριέρα έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο!

Το ποδόσφαιρο χάνει έναν ακόμη αρτίστα. Ο Άριεν Ρόμπεν έβαλε τέλος σε μια λαμπρή καριέρα έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο!

Μετά την αποχώρηση από την Μπάγερν Μονάχου όλοι πίστευαν ότι ο Άριεν Ρόμπεν θα επιστρέψει στο σπίτι του, στην Χρόνινχεν! 

Οι φίλοι της Ολλανδικής ομάδας πέρσι σε κάθε εντός έδρας αγώνα είχαν κρεμασμένο πανό με κάλεσμα στον Ρόμπεν για να επιστρέψει στον σύλλογο από τον οποίο ξεκίνησε τη σπουδαία καριέρα του.

Φευ! Μετά από τριάντα τίτλους σε δεκαεννέα χρόνια με Χρόνινχεν, PSV, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ο Ρόμπεν αποφάσισε να πει αντίο στα γήπεδα.

“Το σκέφτηκα αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Όπως ξέρετε όλοι, σκέφτηκα σοβαρά για να αποφασίσω το μέλλον μου μετά το τελευταίο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Τελικά η απόφασή μου είναι σταματήσω το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χωρίς αμφιβολία η δυσκολότερη απόφαση της καριέρας μου. Η καρδιά και το μυαλό συγκρούστηκαν πολλές φορές. Η αγάπη για το παιχνίδι και η πίστη ότι μπορώ ακόμα να αντιμετωπίσω όλο τον κόσμο σε αντίθεση με την πραγματικότητα που λέει ότι δεν είμαι πια 16 χρόνων που δεν έχει ιδέα τι σημαίνει τραυματισμός. Αυτή τη στιγμή είμαι καλά και μου αρέσει να παρακολουθώ διάφορα αθλήματα. Θέλω να συνεχιστεί αυτό!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.