Σάντος: “Άνοιξα την πόρτα της Ελλάδας στους συμπατριώτες μου” (vid)

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για την... πορτογαλοποίηση των ελληνικών πάγκων.

Κάθε φορά που βρίσκεται στην Ελλάδα είναι σα να είναι σπίτι του και για μας σα να υποδεχόμαστε έναν φίλο. Στο περιθώριο του δείπνου των πρωταθλητών στάθηκε για δύο λεπτά στην κάμερα της ΝOVA για να μιλήσει για την αναβίωση του τελικού, αλλά και για τους Πορτογάλους τεχνικούς οι οποίοι όλο και πληθαίνουν τα τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του στο novasports.gr:

Coach είναι τιμή μας κάθε φορά που σε έχουμε εδώ, σε αγαπάμε, σε ευχαριστούμε και θα ήθελα τις σκέψεις σου για αυτό το event στο οποίο είσαι και εσύ μέρος, όπως είσαι μέρος στις καρδιές μας.

“Αυτό είναι αλήθεια, για μένα αυτό το event είναι πολύ σημαντικό καθώς παίζουν αντιμέτωπες οι δύο μου πατρίδες. Στην ουσία όμως δεν είναι αντίπαλες γιατί πρόκειται για ένα φιλικό παιχνίδι και είναι μόνο για να το ευχαριστηθούμε. Περιμένω να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο καθώς δεν πρόκειται μόνο για το παιχνίδι καθώς θα γίνει και για φιλανθρωπικό σκοπό. Για μένα είναι φανταστικό να είμαι εδώ γιατί βλέπω πολλούς φίλους και είναι πολύ σημαντικό για μένα.”

Είδες τον Τάκη, τον Χαριστέα, όλους.

“Τους είδα όλους. Νομίζω είχα 18 παίκτες από την ομάδα του 2004 που έπαιξαν μαζί μου. Είναι φίλοι. Για μένα είναι φίλοι κι όχι παίκτες μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όπως ξέρεις για μένα η Ελλάδα είναι πάντα στην καρδιά μου.”

Έκανες ένα μεγάλο δώρο σε μας με την παρουσία σου στην Ελλάδα και τώρα πολλές ομάδες έχουν Πορτογάλους τεχνικούς, εσείς τους δείξατε το δρόμο για την Ελλάδα.

“Αυτό είναι αλήθεια. Καθώς το 2001 ήρθα για πρώτη φορά εδώ. Ήταν φυσιολογικό να ανοίξω τις πόρτες της Ελλάδας για συμπατριώτες μου τεχνικούς. Οπότε αυτό που περιμένω τώρα είναι οι Πορτογάλοι συνάδελφοί μου να κάνουν πολύ καλή δουλειά καθώς θα είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσουν την καλή δουλειά στους συλλόγους. 

Σε αγαπάμε κόουτς.

“Κι εγώ σας αγαπώ” .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.