Η περίπτωση Μπουζούκη δείχνει την κατάσταση του Παναθηναϊκού

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το αίσιο τέλος στο ...σίριαλ Μπουζούκη και τις δυσκολίες που προέκυψαν στο συγκεκριμένο θέμα.

Ένα θέμα που έπρεπε να είχε τελειώσει μόλις …άρχισε, έμεινε για αρκετό καιρό στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και έγινε ένα μικρό καλοκαιρινό σίριαλ. Αναφέρομαι στην περίπτωση του Γιάννη Μπουζούκη και στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με την πλευρά του διεθνούς με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή για την επέκταση του συμβολαίου του. 

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και αφού έγινε αρκετή ζημιά στο – ήδη “τσαλακωμένο – προφίλ του Παναθηναϊκού, οι Πράσινοι συμφώνησαν με τον εκπρόσωπο του Πρεβεζάνου χαφ και “έδεσαν” τον παίκτη μέχρι το 2022. 

Απλά πράγματα που έγιναν …πολύπλοκα και δύσκολα, όχι γιατί o Παναθηναϊκός ήθελε να κάνει …καψώνια στον ταλαντούχο Μπουζούκη ή γιατί ο νεαρός μέσος ξαφνικά έγινε …βεντέτα και ζητούσε τον ουρανό με τα άστρα. Λίγο η πολιτική που έχει χαράξει ο Νίκος Νταμπίζας στο κομμάτι των ανανεώσεων και πολύ περισσότερο τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος έπαιξαν το δικό τους ρόλο και η τρίχα έγινε …τριχιά.

Ασφαλώς και το θέμα δεν είχε “παγώσει” για λίγες χιλιάδες ευρώ, όμως και αυτό το ποσό είναι σημαντικό για τον Παναθηναϊκό και το σίριαλ …Μπουζούκη που είχε τελικά happy end και για τις δύο πλευρές από τη στιγμή που έριξε τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής, ουσιαστικά μας δείχνει την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

Αν και τούτη την περίοδο δεν χτυπάει …κόκκινος συναγερμός, τα οικονομικά προβλήματα δεν έχουν σταματήσει να ταλαιπωρούν το κλαμπ και ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει στο σημείο να δυσκολεύεται να ανανεώσει ένα χαμηλόμισθο ποδοσφαιριστή, απλά γιατί τα ταμεία είναι …άδεια. 

Ο ίδιος λόγος έχει βάλει “φρένο” στο Τριφύλλι και στο κομμάτι των μεταγραφών, καθώς το ιδιαίτερα περιορισμένο μπάτζετ που υπάρχει στο σύλλογο είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην προσπάθεια που κάνουν για να ενισχύσουν την ομάδα τους εκεί που “πονάει”. Είναι αυτό που λέει ο σοφός μας λαός: “΄Οπου φτωχός και η μοίρα του… “


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.