Η Άρσεναλ θέλει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Οζίλ

Οι παίκτες της Άρσεναλ επέστρεψαν στις προπονήσεις, ο Φρέντι Λιούντμμπεργκ ενσωματώθηκε στο προπονητικό τιμ του Ουνάι Έμερι και την ίδια ώρα οι "κανονιέρηδες" ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο του Οζίλ.

Οι παίκτες της Άρσεναλ, επέστρεψαν στο Λονδίνο, για να ξεκινήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εν όψει τη νέας αγωνιστικής περιόδου. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του συλλόγου, προσπαθούν να βρουν τρόπο να «ξεφορτωθούν» τον Μεζούτ Οζίλ. 
Παράλληλα με την επιστροφή των παικτών, η παλιά δόξα της Άρσεναλ,  Φρέντι Λιούντμπεργκ ενσωματώθηκε στο προπονητικό τιμ του Ουνάι Έμερι. 

Το μέλλον του Οζίλ στην ομάδα φαντάζει δυσοίωνο, και η Άρσεναλ ψάχνει τον τρόπο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, ώστε να μπορέσει αυτά τα χρήματα να τα χρησιμοποιήσει σε άλλη μεταγραφή. 

Ο παίκτης κοστίζει 350.000 λίρες την εβδομάδα και ο Ουνάι Έμερι θα ήθελε να ξεφορτωθεί το συγκεκριμένο συμβόλαιο, ώστε να φέρει κάποιον άλλον-οι άλλους- ποδοσφαιριστές στη θέση του. 

Ήδη ο προπονητής των «κανονιέρηδων», είδε τους Ράμσι, Γουέλμπεκ, Τσεχ και Λιχστάινερ ν` αποχωρούν από την ομάδα και να μένουν ελεύθεροι. Ο Έμερι, έχει 45 εκατομμύρια στην διάθεσή του προκειμένου να βρει τους παίκτες που θέλει. 
Το θετικό για τον Ισπανό προπονητή είναι πως στην σημερινή προπόνηση, είδε του Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ να λαμβάνουν κανονικά μέρος έχοντας αρκετά καλή διάθεση.
Στο Λονδίνο βρέθηκε και ο Εμίλ Σμιθ Ρόου, που πέρυσι παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στην Λειψία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.