«Γκλόρια»: Ο Σεμπαστιάν Λέλιο στο ριμέικ της δικής του ταινίας

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Σεμπαστιάν Λέλιο, επιστρέφει με την έβδομη μεγάλου μήκους ταινία του, η οποία αποτελεί ριμέικ της δικής του σπουδαίας ταινίας που κυκλοφόρησε το 2013. Ο Χιλιανός δημιουργός εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση και πως η Τζούλιαν Μουρ και ο Τζον Τουρτούρο, έδωσαν πνοή στο νέο του έργο. Η Γκλόρια (Τζούλιαν Μουρ)...

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Σεμπαστιάν Λέλιο, επιστρέφει με την έβδομη μεγάλου μήκους ταινία του, η οποία αποτελεί ριμέικ της δικής του σπουδαίας ταινίας που κυκλοφόρησε το 2013. Ο Χιλιανός δημιουργός εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση και πως η Τζούλιαν Μουρ και ο Τζον Τουρτούρο, έδωσαν πνοή στο νέο του έργο.

Η Γκλόρια (Τζούλιαν Μουρ) είναι μια απελευθερωμένη, χωρισμένη γυναίκα, που περνάει τον χρόνο της ανάμεσα στη ρουτίνα της πρωινής της δουλειάς και στις νύχτες της, που είναι γεμάτες χορό και διασκέδαση σε clubs του Λος Άντζελες. Μετά την συνάντησή της με τον Άρνολντ (Τζον Τουρτούρο) σε μια έξοδο, βρίσκει τον εαυτό της συμμέτοχο ενός νέου ρομάντζου, αλλά στριμωγμένη ανάμεσα στη χαρά του έρωτα και στις επιπλοκές που της δημιουργεί η οικογένεια, το φλερτ και οι υποχρεώσεις της.

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Σεμπαστιάν Λέλιο (Μια Φανταστική Γυναίκα, Ανυπακοή) έρχεται μια διαφορετική ρομαντική κομεντί, που έχει ένα και μοναδικό σκοπό: να καταδείξει πως ο έρωτας χτυπάει πάντα σε ανύποπτο χρόνο και πως οι σχέσεις δεν είναι ποτέ μια εύκολη υπόθεση. Αλλά κυρίως πως τίποτα δεν μπορεί να σε ρίξει, όσο κρατάει ο χορός.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειώσουμε ότι το φιλμ «Γκλόρια» του 2013, ήταν μία εξαιρετική ταινία που διακατεχόταν από την συγλονιστική ερμηνεία της πρωταγωνιστρίας Παουλίνα Γκαρσία, η οποία τιμήθηκε μεταξύ άλλων και με την Αργυρή Άρκτος Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου του 2013. Μαζί της εμφανίζονταν και οι ηθοποιοί: Σέρτζιο Χερνάντεζ, Ντιέγκο Φοντεσίλα, Φαμπιόλα Ζαμόρα, Κόκα Γκουατζίνι.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.