Saw: Ο Samuel L. Jackson στο reboot του Chris Rock

Θα μας... ξαναδεί.Το απρόσμενο reboot του "Saw" με τον κωμικό Chris Rock μόλις πρόσθεσε τον Samuel...

Θα μας… ξαναδεί.

Το απρόσμενο reboot του “Saw” με τον κωμικό Chris Rock μόλις πρόσθεσε τον Samuel L. Jackson στο cast του.

Η Lionsgate επιβεβαίωσε στο IGN πως ο Jackson θα έρθει στο ανανεωμένο franchise ως ο πατέρας του χαρακτήρα του Chris Rock, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει ως ντετέκτιβ που ερευνά μια σειρά εγκλημάτων που συνδέονται με τον δολοφόνο Jigsaw. Πλάι στους Rock και Jackson, θα βρεθούν οι Max Minghella (The Handmaid’s Tale) και Marisol Nichols (Riverdale), που θα υποδυθούν τον συνάδελφο του Rock και τον επικεφαλής της αστυνομίας, αντίστοιχα.

Οι Lionsgate και Twisted Pictures αποκάλυψαν πως το reboot του “Saw” βρίσκεται στα σκαριά από τον Μάιο, όταν οι εταιρείες ανακοίνωσαν πως ο Chris Rock είχε μια “φρέσκια ιδέα” για την επόμενη ταινία Saw. Ο ηθοποιός λέγεται πως είναι μεγάλος θαυμαστής της κινηματογραφικής σειράς και πως οι ιδέες του επηρέασαν το επερχόμενο reboot. Στο σενάριο βρίσκουμε τους Pete Goldfinger και Josh Stolberg, με τον Darren Lynn Bousman των Saw 2, 3 και 4, να επιστρέφει στο franchise για τη σκηνοθεσία.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω πληροφορίες για την πλοκή του reboot, αλλά η Lionsgate λέει πως σίγουρα θα υπάρχουν “παγίδες, στοιχεία και σασπένς”, όπως ακριβώς περιμένουν οι fans της σειράς.

Επίσης, δεν έχει γίνει κανένας λόγος για το αν θα δούμε την επιστροφή του John Kramer, του αρχικού Jigsaw δολοφόνου, ή κάποια νέα εκδοχή του χαρακτήρα. Να υπενθυμίσουμε πως τον ρόλο του Kramer είχε αναλάβει ο Tobin Bell σε όλες -και τις 8- ταινίες Saw.

Όταν έγινε η ανακοίνωση του reboot, ο Rock είπε “Είμαι θαμαστής του Saw από την πρώτη ταινία, το 2004. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτήν την ευκαιρία να το πάμε σε νέα, πραγματικά έντονα και διεστραμμένα μέρη”. Ο Joe Drake, επικεφαλής της Lionsgate Motion Picture Group, είπε σε δήλωσή του σχετικά με το cast του Jackson: “Πιστεύουμε πως ο Samuel L. Jackson και ο Chris Rock, μαζί με τους Max Minghella και Marisol Nichols θα κάνουν αυτή την ταινία να ξεχωρίζει στο canon του Saw κι ανυπομονούμε να ελευθερώσουμε αυτή την απρόσμενη, και μοχθηρή, νέα ιστορία στους θαυμαστές αυτού του franchise”.

Το reboot του “Saw” έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2020 (ΗΠΑ).


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.