Πάει για δύο εξτρέμ ο Παναθηναϊκός!

Στη αναζήτηση δύο εξτρέμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική αγορά, καθώς οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει ότι χρειάζονται ενίσχυση και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης τους.

Στη αναζήτηση δύο εξτρέμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στη μεταγραφική αγορά, καθώς οι Πράσινοι έχουν αποφασίσει ότι χρειάζονται ενίσχυση και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης τους. Παράλληλα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι είναι καθαρά θέμα χρόνου να γίνουν οι πρώτες εφετινές μεταγραφές, καθώς o Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους παίκτες που είναι στη λίστα του. 

Πάντως οι Πράσινοι ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να κινηθούν για μεταγραφή μεγαλύτερου κόστους από το μπάτζετ που έχουν στη διάθεση τους και ότι δεν μπορούν να μπουν στη διαδικασία συζήτησης με παίκτες που αξιώνουν μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ πέρα από τους εξτρέμ και τον κεντρικό χαφ, υπάρχει εξέλιξη και στο θέμα του στόπερ. Μάλιστα ο Παναθηναϊκός έκανε πρόσφατα προσπάθεια για να αποκτήσει τον “εκλεκτό” της άμυνας, ωστόσο ο παίκτης – που δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα του – προτίμησε να μείνει στην ομάδα του.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, το πιο πιθανό σενάριο είναι να περιμένουν για λίγο καιρό ακόμα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού για το θέμα του αμυντικού, καθώς μπορεί να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις ή οι υποψήφιοι στόχοι να ρίξουν τα κασέ τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.