Στα ημιτελικά ο Μπαουτίστα Αγκούτ (video)

Ο Ισπανός για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του προκρίνεται στην τελευταία τετράδα ενός Grand Slam, αφού νίκησε με 3-1 στα σετ τον Γκουίντο Πέλα και αντιμετωπίζει τον κάτοχο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Ισπανός για πρώτη φορά στη σταδιοδρομία του προκρίνεται στην τελευταία τετράδα ενός Grand Slam, αφού νίκησε με 3-1 στα σετ τον Γκουίντο Πέλα και αντιμετωπίζει τον κάτοχο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε μια σπουδαία αναμέτρηση διάρκειας 3 ωρών και 6 λεπτών ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ υπερκέρασε το εμπόδιο του Γκουίντο Πέλα με 3-1 στα σετ, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικά Grand Slam, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο του Wimbledon, Νόβακ Τζόκοβιτς. 

O Μπαουτίστα Αγκούτ μπήκε ιδανικά στο court κάνοντας break στο πρώτο game του Αργεντινού. Ο Πέλα απάντησε με break και προηγήθηκε με 5-4, όμως με τρία συνεχόμενα game ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ σε 59 λεπτά. 

Και στην εκκίνηση του δευτέρου σετ ο 31ενός ετών τενίστας έκανε break με το «καλημέρα» και προστατεύοντας το δικό του σέρβις έφτασε στο 6-4 και το 2-0 σε 45 λεπτά.

Ο Πέλα εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα του Μπαουτίστα Αγκούτ στο τρίτο σετ, έκανε break και χάρη στα πολλά αβίαστα λάθη του Ισπανού μείωσε σε 2-1, κατακτώντας το σετ με 6-3. 

Ένα break στο τέταρτο game του τέταρτου σετ ήταν αρκετό για τον Ισπανό, ο οποίος κατέκτησε το τελευταίο σετ με 6-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.