Έκλεισε ο πρώτος κύκλος προετοιμασίας

Οι "ασπρόμαυροι" προπονήθηκαν σήμερα (11/7) το πρωί για τελευταία φορά στο Άπελντοορν και αναχωρούν για Ρουμανία, όπου αύριο αντιμετωπίζουν σε φιλικό παιχνίδι την Κλουζ

Την τελευταία του προπόνηση στο Άπελντοορν, στο πλαίσιο του πρώτου μέρους του βασικού σταδίου της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ το πρωί της Πέμπτης (11/7). Έτσι, έκλεισε αυτός ο κύκλος και πλέον οι “ασπρόμαυροι” ετοιμάζονται για τον δεύτερο, πριν ανοίξει ο οποίος μεσολαβεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, που, όμως, είναι εκτός Ολλανδίας.

Το τεχνικό επιτελείο με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν σήμερα στο κομμάτι της τακτικής, με πολλές από τις ασκήσεις να είναι αφιερωμένες και στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Χοσέ Κρέσπο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, χωρίς πρόβλημα.
Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει το απόγευμα από το Αϊντχόβεν για το Κλουζ, όπου την Παρασκευή (12/7) θα αντιμετωπίσει την τοπική Ουνιβερσιτέα σε φιλική αναμέτρηση και στη συνέχεια θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Θεσσαλονίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.