Κοροβέσης: «Έχουμε ανέβει επίπεδο φέτος…»

Ο Νίκος Κοροβέσης κατά την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία τόνισε πως η ομάδα φέτος έχει ανέβει επίπεδο και είναι έτοιμη για καλή πορεία.

Ο Νίκος Κοροβέσης κατά την αναχώρηση του ΟΦΗ για την Ολλανδία τόνισε πως η ομάδα φέτος έχει ανέβει επίπεδο και είναι έτοιμη για καλή πορεία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περάσανε δέκα μέρες με προπονήσεις τώρα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και θα πάμε στην Ολλανδία για να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε εδώ.

Φέτος θα δούνε κάτι διαφορετικό από πέρυσι μια άλλη φιλοσοφία. Το επίπεδο έχει ανέβει και θα ανέβει κι άλλο με τις μεταγραφές και μέσα από την σκληρή δουλειά. Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσουμε με μια ομάδα ολοκληρωμένη και δεμένη. 

Αυτή η χρονιά που μας πέρασε είναι μάθημα για εμάς, αφού περάσαμε δύσκολα κάτω από πίεση. Τώρα είναι μια νέα σεζόν ξεκινάμε από το μηδέν και τώρα θα είναι εύκολα και διαχειρίσιμα τα πράγματα μιας και έχουμε την εμπειρία. Έχουμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να πάμε μπροστά. Περιμένουμε το νέο μας προπονητή, δεν ξέρουμε πότε θα ρθει αλλά τον περιμένουμε.

Μόνο και μόνο που πάμε Ολλανδία είναι κάτι ξεχωριστό, είχα την ευκαιρία να βρίσκομαι τρία χρόνια εκεί στο παρελθόν με άλλες ομάδες και το κλίμα είναι ιδανικό. Πάνε μόνο ισχυρές ομάδες εκεί και εκεί θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και θα εμφανιστούμε καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.