«Φιλική» ήττα για τον Ατρόμητο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (videos)

Στο τρίτο φιλικό του παιχνίδι το σύνολο του Αναστασίου γνώρισε την ήττα στο Περιστέρι από την Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0.

Την ήττα με 3-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε o Ατρόμητος στο Περιστέρι στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας του μετά από τη νίκη επί της Αούστρια Λούστεναου με 4-3 και την ισοπαλία με την Ντιναμό Δρέσδης με 1-1. 

Οι Άγγλοι φάνηκαν πιο έτοιμοι και με περισσότερη φρεσκάδα, προηγούμενοι στο 19’ ύστερα από κόρνερ και κοντινή προβολή του Αμεόμπι.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαμπρί Λαμουσί άλλαξε όλη την ενδεκάδα του και στο 64’ ο Ντόουσον είχε εύκολο έργο για το 0-2 ύστερα από σέντρα του Λόλεϊ.



Το πιο ωραίο γκολ της βραδιάς ήρθε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Λόλεϊ να πιάνει μια…οβίδα εκτός μεγάλης περιοχής, στην οποία δεν είχε απάντηση ο Μέγερι. 




Υπενθυμίζεται πως ο αγγλικός σύλλογος την προσεχή Τρίτη (16/7) φιλοξενείται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, στο πρώτο εν Ελλάδι φιλικό των «Ερυθρόλευκων». 

Ατρόμητος: Μέγιερι, Κιβρακίδης (77’ Νάστος), Ρισβάνης, Γούτας (75’ Καχίλα), Κατράνης (81’ Αθανασίου), Χαρίσης (81’ Γαρουφαλιάς), Μάντσον, Κορτ (69’ Ρόσα), Ενσικουλού (69’ Ουγκράι), Ούμπιδες (59’ Μανούσος), Βέλλιος (81’ Γιακουμάκης)

Νότιγχαμ Φόρεστ: Μούριτς (62’ Παντιλίμον), Νταρίκουα (62 Κας), Ριμπέιρο (62’ Ρόμπινσον), Μιλόσεβιτς (62’ Ντόουσον), Φιγκεϊρέδο (62’ Γουόραλ), Γουότσον (62’ Γιάκομπ), Τζόνσον (62’ Σεμέντο), Έντσερ (67’ Όσμπορν), Άπια (62’ Λόλεϊ), Αμεόμπι (67’Αντόμα), Γουόκερ (62’ Γκραμπάν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.