Ο Ντάνιελ υποδέχτηκε τον… Ντάνιελ (pic)

Ο Σούντγκρεν έχει λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη και ήδη τον υποδέχτηκε ο συμπατριώτης του, ο Λάρσον-Οι δύο Σουηδοί του Αρη φωτογραφήθηκαν στον φακό του Novasports.gr

Από το μεσημέρι της Κυριακής (14/7) ο Ντάνιελ Σούντγκρεν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από τη Δευτέρα (15/7) μπαίνει στις προπονήσεις του Αρη ώστε να αρχίσει να γνωρίζει τη νέα του ομάδα. 
Λίγη ώρα μετά την άφιξή του ο έτερος Ντάνιελ και ο έτερος Σουηδός του Αρη, ο Ντάνιελ Λάρσον, τον υποδέχτηκε και συναντήθηκε μαζί του στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Εκεί τους συνάντησε και ο φακός του Novasports.gr για τις φωτογραφίες που δημοσιεύονται.

Ο Λάρσον είναι στον Αρη από τον προηγούμενο χειμώνα και είναι λογικό από την πρώτη στιγμή να είναι μαζί με τον συμπατριώτη του για να τον βοηθήσει στην προσαρμογή του. Αμφότεροι  είναι χαμογελαστοί και ευδιάθετοι και με αμοιβαία εκτίμηση και για την αξία του ενός για τον άλλον και για τον χαρακτήρα.
Ο Αρης γενικώς ποντάρει πολλά στην αγωνιστική παρουσία και των δύο. Σήμερα, Κυριακή (14/7) ο Αρης έχει ρεπό (μετά την επιστροφή από την Ολλανδία) και από αύριο επιστρέφει στις προπονήσεις. Σίγουρα η συνύπαρξή τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων είναι χρήσιμη και για τους δύο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.