Δώνης: “Θα κλείσουν άμεσα οι μετεγγραφές” (video)

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι μετεγγραφές του Παναθηναϊκού θα κλείσουν μέσα στο προσεχές διάστημα, λίγο την αναχώρηση της αποστολής των “πράσινων” για την Ολλανδία.

Ο Γιώργος Δώνης εμφανίστηκε αισιόδοξος πως οι μετεγγραφές του Παναθηναϊκού θα κλείσουν μέσα στο προσεχές διάστημα, λίγο την αναχώρηση της αποστολής των “πράσινων” για την Ολλανδία. Ο Έλληνας τεχνικός δε θέλησε να επιβεβαιώσει ορισμένα ονόματα που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και τα οποία φέρονται να βρίσκονται κοντά στο “τριφύλλι”, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο επικείμενο φιλικό με τον Άγιαξ. Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ετοιμότητα των “πράσινων”: “Τα παιδιά ήταν ευσυνείδητοι επαγγελματίες κατά τη διάρκεια των διακοπών. Φάνηκε και από τα εργομετρικά, αλλά και από τις προπονήσεις του δεκαημέρου, εδώ στην Αθήνα, ότι δεν έχουμε καμία σχέση με την περσινή περίοδο και ότι ο βαθμός ετοιμότητας είναι πολύ υψηλός. Υπάρχουν αρκετά παιδιά από την ακαδημία. Είναι φανερό, ότι όλοι οι παίκτες είναι σε καλύτερο επίπεδο, τόσο στο κομμάτι της ετοιμότητας, όσο και της αυτοπεποίθησης. Περιμένουμε και τις μετεγγραφές μας το επόμενο διάστημα, ώστε να γίνει ένα πολύ δεμένο και δυνατό γκρουπ”.

Για τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία: “Φέτος είναι πιο δύσκολο, γιατί τα παιδιά της ακαδημίας είναι πολύ μικρά. Όλα αυτά τα παιδιά είναι του 2001. Αλλά από την άλλη είναι πολύ ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές. Όλη αυτή η εμπειρία της προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα, θα τους εξελίξει πιο γρήγορα και ανάλογα  θα δούμε πως θα κυλήσουν τα πράγματα και ποια παιδιά είναι πιο έτοιμα από αυτούς για να πάρουν κάποιες ευκαιρίες”. 

Για το προσεχές φιλικό με τον Άγιαξ: “Θα δούμε κάποια πράγματα, τα οποία έχουμε δουλέψει στην προπόνηση στο κομμάτι της τακτικής. Πόσο τα έχουμε αφομοιώσει. Σίγουρα δε θα έχουμε τη διάρκεια που θέλουμε και αυτό είναι φυσιολογικό γιατί είναι το πρώτο φιλικό, μετά από δυο εβδομάδες προετοιμασία. Αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που περιμένω να δω από αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση”.

Για τις εφετινές μετεγγραφές: “Εγώ πιστεύω θα είναι παραπάνω, αλλά το κομμάτι των διαπραγματεύσεων είναι ένα δύσκολο κομμάτι πάντα και απρόβλεπτο. Θεωρώ ότι από τη δική μας πλευρά, αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να τελειώσουμε τις μετεγγραφές μας, μέσα σε αυτό το διάστημα”.

Για την ονοματολογία στον Τύπο: “Πάντα υπάρχει μια ονοματολογία στον Τύπο, καθώς εσείς πρέπει να κάνετε τη δουλειά σας. Είναι φυσιολογικό αυτό. Υπάρχουν κάποια ονόματα που βγαίνουν που μπορεί να είναι εντός πραγματικότητας και κάποια άλλα ονόματα όχι. Το θέμα είναι ότι έχει γίνει μια αξιολόγηση για συγκεκριμένους στόχους και εκεί προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.