Θέλει τρεις ακόμα προσθήκες ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να εισηγήθηκε την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να κλείσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα φέρεται να εισηγήθηκε την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, για να κλείσει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός του “Δικέφαλου” του Βορρά ζήτησε την απόκτηση δυο κεντρικών μέσων και ενός αριστερού μπακ. Για τους κεντρικούς μέσους ο Φερέιρα θέλει ο ένας να ειδικεύεται περισσότερα στα αμυντικά καθήκοντα και ο άλλος να μπορεί να συμμετέχει στην οργάνωση του παιχνιδιού των νταμπλούχων Ελλάδος.

Όσον αφορά στον αριστερό μπακ, ο Φερέιρα φέρεται να επιθυμεί την απόκτηση ενός δυνατού παίκτη, με περισσότερα αμυντικά στοιχεία. Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα προτείνει ορισμένους παίκτες στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, καθώς επιθυμία του είναι να γνωρίζει τους παίκτες που θα αποκτηθούν, έτσι ώστε να μη χρειαστεί μεγάλος χρόνος για την προσαρμογή τους, αλλά και για να τους μάθει ο ίδιος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.