Ο …αριστούχος Χατζηθεοδωρίδης, ο βελτιωμένος Δώνης και οι “μπέμπηδες”

To novasports.gr σας παρουσιάζει τον έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού στο "Ντε Κάιπ" με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να παίρνει 10 με ...τόνο!

Εντυπωσιακή εκκίνηση έκανε στην ποδοσφαιρική σεζόν ο Παναθηναϊκός στο Ρότερνταμ και η φιλική τριάρα επί της Φέγενορντ ήταν μια δυνατή ένεση …ψυχολογίας στους Πράσινους για τη δύσκολη συνέχεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Με τη μισή ομάδα …Νέων στο γήπεδο και μπόλικη αυτοπεποίθηση, το Τριφύλλι κέρδισε τη σαφέστατα πιο έτοιμη Φέγενορντ στο σπίτι της και έκανε …θόρυβο με το “καλημέρα”. To novasports.gr σας παρουσιάζει τον έλεγχο των παικτών του Παναθηναϊκού στο “Ντε Κάιπ” με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να παίρνει 10 με …τόνο! 

Σωκράτης Διούδης: Μπόλικη δουλειά είχε στο πρώτο ημίχρονο που αγωνίστηκε ο βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και φρόντισε να …μάθουν οι Ολλανδοί το όνομα του. Ο Σωκράτης Διούδης ήταν αλάνθαστος κάτω από τα γκολποστ και ο κύριος λόγος που δεν δέχθηκε τέρμα ο Παναθηναϊκός στο καλό διάστημα της Φέγενορντ. 

Εμάνουελ Ινσούα: Ξεχώρισε για το δυναμικό του παιχνίδι και τις πολλές κερδισμένες “μονομαχίες” στην αριστερή πλευρά. Η πίεση του αντίπαλου δεν επέτρεψε στον Εμάνουελ Ινσούα να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα του και στο επιθετικό κομμάτι, ωστόσο αμυντικά ήταν καλός. 

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Η “ήρεμη δύναμη” του Παναθηναϊκού στο φιλικό τεστ με τη Φέγενορντ. Ο Λαρισαίος στόπερ “εσβησε” από το γήπεδο τον φορ των Ολλανδών, είχε σωστές τοποθετήσεις και καθοδήγησε σωστά την άμυνα της ομάδας του. 

Αχιλλέας Πούγγουρας: Καλό παιχνίδι και από τον Πούγγουρα, καθώς είχε σωστή επικοινωνία και συνεργασία με τον Κολοβέτσιο. Απέφυγε τα λάθη, ήταν ήρεμος στο παιχνίδι του και έκανε καλή εμφάνιση κόντρα στη Φέγενορντ. 

Ματίας Γιόχανσον: Θετικός ο Σουηδός μπακ, με μπόλικη ενέργεια στη δεξιά πλευρά, βοήθησε σημαντικά τον Παναθηναϊκό. Συνεργάστηκε άψογα με τον Χατζηθεοδωρίδη και έκανε αισθητή την παρουσία του και στις δύο πλευρές του γηπέδου. 

Χρήστος Δώνης: Εντυπωσιακή είναι η βελτίωση του Χρήστου Δώνη στο αμυντικό κομμάτι, καθώς ήταν ελάχιστες οι στιγμές στο παιχνίδι που δεν βγήκε νικητής από κάποια “μονομαχία”. Ο Δώνης έπαιξε με μυαλό, ήταν πάντα εκεί που έπρεπε, ενώ δεν έκανε λάθη και στη μεταβίβαση της μπάλας. Αψεγάδιαστο παιχνίδι στο τακτικό κομμάτι. 

Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο κάπταιν του Παναθηναϊκού ήταν ηγέτης για την ομάδα του και στο γήπεδο. Σπουδαίο παιχνίδι από τον διεθνή μέσο του Τριφυλλιού, πολλά τρεξίματα, καλές τοποθετήσεις, σωστή κίνηση στο χώρο και άψογη συνεργασία με τους συμπαίκτες του. 

Γιάννης Μπουζούκης: Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού στο “Ντε Κάιπ”. Όχι μονάχα για το γκολ που πέτυχε απέναντι στους Ολλανδούς. Αν και προερχόταν από πολύμηνη απουσία, ο Μπουζούκης μοίρασε σωστά το παιχνίδι της ομάδας του και έδειξε στους Ολλανδούς γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του. 

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Δραστήριος, ορεξάτος και με πολλή ενέργεια στο γήπεδο ήταν ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού. Έτρεξε πολύ στην πλευρά του, κάλυψε χώρους, συμμετείχε και στο αμυντικό κομμάτι, ενώ έβγαλε ασίστ – μισό γκολ στον Μακέντα. 

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης: Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο “Ντε Κάιπ”. Ο Χατζηθεοδωρίδης ήταν όλα τα …λεφτά με μια πληθωρική εμφάνιση απέναντι στη Φέγενορντ. Ήταν εντυπωσιακός στο ρόλο του δεξιού εξτρέμ, ταλαιπώρησε αρκετά τους Ολλανδούς με τις ενέργειες του και εξαιτίας της αντρίκειας προσπάθειας του, έφτασε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο – και γρήγορο – γκολ. Ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι του Χατζηθεοδωρίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Κίκο Μακέντα: Ο Ιταλός φορ έδειξε την ποιότητα του και στο “Ντε Κάιπ”. Ήταν δραστήριος, τα έβαλε με τα …θηρία της άμυνας της Φέγενορντ, βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση για να σκοράρει το πρώτο γκολ των Πράσινων, ενώ έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ. “Γεμάτη” εμφάνιση από τον Κίκο Μακέντα, αν και ήταν ο μοναδικός παίκτης στην κορυφή της επίθεσης. 

Οι αλλαγές: 

Κώστας Κότσαρης: Αγωνίστηκε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τη Φέγενορντ και συνέχισε από εκεί που …σταμάτησε ο Διούδης. Εντυπωσιακές επεμβάσεις από τον Κότσαρη, “καθαρό” μυαλό και σωστές τοποθετήσεις, ενώ δέχθηκε αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους, ιδιαίτερα στο τελευταίο εικοσάλεπτο. 

Βαγγέλης Θεοχάρης: Παρά το γεγονός ότι του λείπουν οι εμπειρίες από μεγάλα παιχνίδια, ο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έκανε καλό παιχνίδι. Ο Θεοχάρης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ως δεξί μπακ, στην πορεία πήρε. ..μετάθεση στο κέντρο της άμυνας και ανταποκρίθηκε με επιτυχία και στους δύο ρόλους. 

Φάνης Μαυρομμάτης: Αν και προερχόταν από αρκετά μεγάλη απουσία από την αγωνιστική δράση, ο αριστεροπόδαρος αμυντικός του Παναθηναϊκού βρήκε το ρυθμό του και άντεξε στην πίεση, μερικές φορές ασφυκτική, που άσκησαν οι γηπεδούχοι, ενώ συνεργάστηκε καλά με τους παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας. 

Κώστας Αποστολάκης: Δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκε μονάχα στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο, ωστόσο τα έδωσε όλα στο διάστημα που συμμετείχε στο παιχνίδι και είχε θετική παρουσία. 

Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο νεαρός μπακ – χαφ θα θυμάται για καιρό τη δεκαπεντάλεπτη παρουσία του απέναντι στη Φέγενορντ, καθώς ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της πρώτης ομάδας. Πήρε πρωτοβουλίες, είχε ένα καλό ανέβασμα και δεν “κρύφτηκε” στο παιχνίδι. 

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού. Πείσμωσε, δούλεψε, πάλεψε και έφτασε να κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και να παίζει στα 18 του χρόνια στο “Ντε Κάιπ” κόντρα στη Φέγενορντ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έπαιξε με ωριμότητα, άντεξε στην πίεση και βοήθησε την ομάδα του στη μεσαία γραμμή. 

Ανδρέας Αθανασακόπουλος: Άλλος ένας νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού που έζησε μια σπουδαία εμπειρία στο “Ντε Κάιπ”. Ο Αθανασακόπουλος ήταν δραστήριος και προσπάθησε να πάρει μπάλα και να κάνει παιχνίδι, ωστόσο …έμπλεξε απέναντι στους πιο δυνατούς Ολλανδούς. 

Αργύρης Καμπετσής: Δεν έδωσε αυτά που μπορεί να δώσει στην ομάδα του, αγωνιζόμενος βέβαια σε μια διαφορετική θέση. Αυτή του αριστερού εξτρέμ. Ο Καμπετσής σπάνια πάτησε περιοχή, δεν πήρε πρωτοβουλίες και “χάθηκε” στο παιχνίδι. 

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Ο ταλαντούχος εξτρέμ του Παναθηναϊκού μπήκε στο γήπεδο …φορτσάτος και έκανε κάποιες καλές ενέργειες, ωστόσο δεν βρήκε χώρο για να κάνει το παιχνίδι του και να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Πάντως πρόλαβε να κάνει τη …ζημιά στους Ολλανδούς, καθώς έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Βέργου. 

Δημήτρης Σερπέζης: “Βάπτισμα του πυρός” στο “Ντε Κάιπ” και για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό. Είχε σωστές τοποθετήσεις στο γήπεδο και προσπάθησε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του, ωστόσο αγωνίστηκε στο διάστημα που πίεσε η Φέγενορντ και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. 

Νίκος Βέργος: Καλό και ποιοτικό παιχνίδι από τον επιθετικό του Τριφυλλιού. Δυναμικός στις “μονομαχίες” του με τους αντίπαλους αμυντικούς, πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του, είχε πείσμα και πάθος, ενώ δικαιώθηκε για την προσπάθεια του με το γκολ που πέτυχε στο 72ο λεπτό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.