SDCC 2019: Μεγάλα ερωτήματα απαντήθηκαν σχετικά με το φινάλε του “Game of Thrones”

Ανυπομονούσαμε για τις απαντήσεις.Συντελεστές και cast του "Game of Thrones" παρευρέθηκαν στο...

Ανυπομονούσαμε για τις απαντήσεις.

Συντελεστές και cast του “Game of Thrones” παρευρέθηκαν στο Comic-Con, το οποίο πραγματοποιείται όπως και κάθε χρόνο στο Σαν Ντιέγκο και απάντησαν στα καίρια ερωτήματα που περιτριγυρίζουν την 8η και τελευταία σεζόν.

Γιατί ο Grey Worm δεν σκότωσε τον Jon Snow μετά την δολοφονία της Daenerys;

“Είναι μια καλή ερώτηση. Κατά την γνώμη μου, πιστεύω ότι υπήρξε κάποια στιγμή που ο Grey Worm είπε ‘αρκετά με τους σκοτωμούς΄. Νομίζω είναι ο λόγος που έφυγε, όσοι αγαπούσε είχαν πεθάνει – και μόλις είχε μάθει να αγαπά”, εξήγησε ο Jacob Anderson, ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα. “Θα σκέφτηκε ότι το τοπίο είναι βίαιο και ότι δεν θέλει να βρίσκεται εκεί. Υπήρχε η αίσθηση ότι θα έμενε για την δίκη… Δεν νομίζω ότι θέλει να σκοτώσει τον Jon Snow, απλά δεν τον θέλει απαραίτητα… ζωντανό”.

Απέσπασε ο Jon την προσοχή του Δράκου για να περάσει η Arya και να σκοτώσει τον Night King;

“Τα έκανε όλα μόνη της. Αν πρέπει να δώσουμε εύσημα σε κάποιον, αυτός είναι η Melisandre – ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να βάλει την αποστολή στο κεφάλι της Arya, όταν ήταν στα κάτω της”, είπε η Maisie Williams. “Μετά από τόσο καιρό που ήταν μόνη της, πλέον είχε να χάσει κάτι. Η επιστροφή στην οικογένειά της, την έκανε πιο ευάλωτη. Οπότε αν κάποιος την βοήθησε στην δουλειά, ήταν η Melisandre με τα ‘καφέ μάτια, πράσινα μάτια, μπλε μάτια’ της”.

Θα κατέληγε ο Jaime με την Brienne αν επιβίωνε και η Cersei όχι;

Ο Nikolaj Coster-Waldau ομολόγησε, “Θα ήταν ζευγάρι οι Brienne και Jaime, αλλά δεν θα κρατούσε και πολύ. Έχει πολλά βάρη και μετά από κάποιες εβδομάδες, θα το ανακάλυπτε και μόνη της και θα προχωρούσε”.

Όσον αφορά τον θάνατο του χαρακτήρα του, “ήταν τέλειο που ο πέθανε στα χέρια της Cersei”. Αν και αυτή η απάντηση συγκέντρωσε γιουχαριτά από το κοινό ο ηθοποιός εξήγησε, “Είναι η γνώμη μου, αλλά για μένα, η σκηνή όπου η Gwendoline Christie γεμίζει τα κενά του βιβλίου είναι πολύ ωραία και δείχνει πως είχε καταλάβει τον Jaime και την αγάπη της γι’αυτόν”.

Θα σκότωνε ο Davos την Melisandre αν δεν είχε αυτοκτονήσει;

Μπορεί ο Ser Davos να ήθελε εκδίκηση από την Melisandre μετά τον θάνατο της Shireen Baratheon, αλλά ο ηθοποιός Liam Cunningham είπε, “Είναι κάτι που σκέφτηκα ενώ ετοιμαζόμουν για την σκηνή. Δεν είμαι σίγουρος. Ο Davos περιγράφεται ηθικός και δεν τον έχεις δει να σκοτώνει. Και να το ήθελε, η ανθρωπιά του υπερνίκησε. Μπορεί να έβαζε κάποιον άλλον να το κάνει”, συμπλήρωσε γελώντας.

Είναι ο Bran στην πραγματικότητα κακός και μεταχειρίστηκε τα γεγονότα στην τελευταία σεζόν για να πάρει τον θρόνο;

Πολλοί αναρωτήθηκαν τι είδους κράτος θα ήταν αυτό με τον Bran στον θρόνο, ο οποίος με τις δυνάμεις του μπορεί “να παρακολουθεί τι κάνει ο καθένας”, όπως είχε πει και ο Dan Stapleton, δημοσιογράφος του IGN. Ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα, ωστόσο, Isaac Hempstead Wright δήλωσε ότι:

“Δεν νομίζω ότι ο Bran ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον. Παίζει το παρελθόν στα δάκτυλα, αλλά τα οράματά του για το μέλλον είναι πιο θολά. Νομίζω ότι είναι τέλειο που κάποιος σκέφτηκε, ‘Μήπως ο Bran απλά άραξε και άφησε τους Starks να νικήσουν;’ Είναι πολύ έξυπνο για το τέλος, το αφήνει ανολοκλήρωτο…το βασίλειο είναι σε αναστάτωση, η Sansa είναι βασίλισσα του Βορρά, ο Bran είναι βασιλιάς και οι ιστορίες τους, μπορούν να κάνουν spinoff, αλλά δεν έχουν τελειώσει. Είναι λες και ο κόσμος του ‘Game of Thrones’ υπάρχει εκεί έξω”.

Άφησε ο John Bradley το μπουκάλι με το νερό στο τελευταίο επεισόδιο;

Ο John Bradley, ο οποίος ενσαρκώνει τον Samwell Tarly, μίλησε για το μπουκαλάκι με νερό που εμφανίστηκε δίπλα του στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

“Το έχω σκεφτεί πάρα πολύ – είμαι δεξιόχειρας, οπότε αν έπινα νερό με το δεξί μου χέρι, θα το άφηνα στην δεξιά μου πλευρά. Δεν προσπαθώ να αρκετά, αλλά με έχουν κατηγορήσει πολύ… Αν ήμουν εγώ, τότε να μην μου έδιναν τόσο βαρύ κουστούμι… Υπάρχουν πολλά στάδια μεταξύ του γυρίσματος και το πως κατέληξε στην τηλεόραση, οπότε θα μπορούσε να είχε βγει!”

Φυσικά, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις και τα σχόλια σχετικά με την αρνητική αντίδραση που είχε η τελευταία σεζόν στο κοινό.

Ο Coster-Waldau μιλώντας για την αίτηση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο που θέλει την 8η σεζόν να ξαναγυρίζεται, είπε: “Ήταν εκπληκτικός ο βαθμός παραλογισμού της αίτησης, αλλά κάθε σεζόν έχει και κάτι που θα εκνευρίσει το κοινό. Από τον θάνατο του Ned Stark στον Red Wedding… Το τέλος, θα σε εκνευρίσει όπως και να’χει, γιατί είναι το τέλος. Αλλά εν τέλει, είναι όλα καλά. Αν το αγάπησες ή το μίσησες δεν πειράζει, απλά μην κατηγορείς ανθρώπους”.

Ο Conleth Hill μίλησε για την αίτηση και την κατάληξη του χαρακτήρα που ενσάρκωνε, τον Varys. “Εκνευρίστηκα που ήμουν τόσο κοντά και δεν ήμουν στο τέλος. Να ξέρετε, αγαπώ και τα 10 χρόνια μου στο ‘Game of Thrones’… ήταν μια εμπειρία ζωής και γνώρισα κόσμο εντός και εκτός τηλεόρασης. Η τελευταία σεζόν είχε να κάνει με την διαμάχη και τις συνέπειες του πολέμου και αν είναι να συγκρατήσουμε κάτι από την σειρά, είναι αυτό”.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι showrunners της σειράς, David Benioff και D.B. Weiss. ακύρωσαν τελευταία στιγμή την εμφάνισή τους στο πάνελ. Σε παρελθοντικά δημοσιεύματα το cast αποχαιρέτησε τους ρόλους του, ο καθένας με ιδιαίτερο τρόπο, ενώ ετοιμάζεται η prequel σειρά, η οποία μάλλον θα κάνει την εμφάνισή της στο τέλος του 2020 ή την άνοιξη του 2021. Το “Game of Thrones” δέχτηκε 32 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy 2019.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.