SDCC 2019: Με δύο sequel το “Halloween”, ονόματι “Halloween Kills” και “Halloween Ends”

Το saga της Laurie Strode και του Michael Myers συνεχίζεται.Η Blumhouse ανακοίνωσε δύο sequel για...

Το saga της Laurie Strode και του Michael Myers συνεχίζεται.

Η Blumhouse ανακοίνωσε δύο sequel για την ταινία “Halloween” του 2018, η οποία επανένωσε τον μασκοφόρο ψυχασθενή δολοφόνο Michael Myers και την Laurie Strode.

Το “Halloween Kills”, η συνέχεια στην αναβίωση του 2018, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020, με το “Halloween Ends” να ακολουθεί έναν χρόνο μετά. Η εταιρεία παραγωγής δεν είπε πολλά για τις δύο αυτές συνέχειες, εκτός από την ατάκα “Το saga του Michael Myers και Laurie Strode, δεν έχει τελειώσει”.

Αυτές οι δύο ταινίες ολοκληρώνουν την τριλογία που ξεκίνησε πέρυσι το “Halloween”, το όνομα του οποίου από μόνο του έχει δώσει ζωή σε μια ολόκληρη σειρά ταινιών, με την πιο πρόσφατη προσθήκη να λειτουργεί ως άμεση συνέχεια στην αρχική ταινία, φέρνοντας ακριβώς και τον ίδιο τίτλο.

Αναφορές που ήρθαν στο φως τον προηγούμενο μήνα για μια πιθανή δεύτερη ταινία με την Jamie Lee Curtis, που ενσαρκώνει την Laurie Strode από την πρώτη ταινία του 1978 κι επέστρεψε το 2018, σε σχέση με το τωρινό tease της Blumhouse, κατά πάσα πιθανότητα να συνεχίσει να είναι το επίκεντρο της ιστορίας για τα δύο εν λόγω sequel.

Να υπενθυμίσουμε πως ο αρχικός δημιουργός της ταινίας και συνθέτης της, John Carpenter, επέστρεψε για την ταινία του 2018, για να αναλάβει την εκτέλεση παραγωγής και τη σύνθεση της μουσικής. Μπορείτε εδώ να διαβάσετε το review μας για την πιο πρόσφατη επιστροφή του “Halloween”.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.