SDCC 2019: Το Hall H μας γέμισε με Star Trek αποκαλύψεις

Λίγο απ' όλα μας δίνει το Star Trek.Τo Hall H του SDCC 2019 μας γέμισε χτες με ειδήσεις κι...

Λίγο απ’ όλα μας δίνει το Star Trek.

Τo Hall H του SDCC 2019 μας γέμισε χτες με ειδήσεις κι αποκαλύψεις από τον κόσμο του “Star Trek”, πιάνοντας όλες τις επερχόμενες σειρές του.

Star Trek: Picard

Στο επίκεντρο βρέθηκε, προφανώς, το “Star Trek: Picard”, με το πρώτο του full trailer που εκτός από λίγη ιστορία επιβεβαίωσε την επιστροφή παλιών αγαπημένων χαρακτήρων. Ο Data (Brent Spiner) του “Next Generation”, η Seven of Nine (Jeri Ryan) του “Voyager” και ο Borg θα επιστρέψουν για την νέα σειρά.

Επίσης οι Will Riker (Jonathan Frakes) και Deanna Troi (Marina Sirtis) του “Next Generation”, που τελευταία φορά είδαμε στο “Nemesis” ως νεόνυμφους θα συμμετέχουν. Ότι θα βλέπαμε ξανά τον Frakes ήταν αναμενόμενο καθώς θα σκηνοθετήσει το 3ο και 4ο επεισόδιο της σειράς.

Το “Picard” ακολουθεί τον Picard 20 χρόνια μετά τις τελευταίες περιπέτειες του, ενώ δεν είναι πια μέλος της Starfleet. Παρόλα αυτά, όταν προβλήματα εμφανίζονται θα προσπαθήσει να βοηθήσει ακόμα κι αν δεν έχει πια έναν ολόκληρο στόλο στην διάθεση του.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2020 στο CBS Access και στο Amazon Prime.

Star Trek: Discovery

Το “Star Trek: Discovery” είχε μερικές μικρές αποκαλύψεις για τους fans του, αν και δεν προβλήθηκε νέο υλικό από την επερχόμενη τρίτη σεζόν του. Στο πάνελ μάθαμε ότι η ιστορία θα συνεχίσει όντως 1.000 χρόνια στο μέλλον και στο cast προστέθηκε ο David Ajala (Supergirl) ως Cleveland “Book” Booker – “ένας έξυπνος και ικανός άντρας, αρκετά χαρισματικός που συχνά μπλέκει σε προβλήματα”.

Short Treks

Έξι νέα επεισόδια “Short Treks” θα κυκλοφορήσουν και κάποια από αυτά θα επικεντρωθούν στο πλήρωμα του “Enterprise”, όπως το γνωρίσαμε από το “Discovery”. Πιο συγκεκριμένα θα δούμε ξανά τους Captain Pike (Anson Mount), Spock (Ethan Peck) και Number One (Rebecca Romijn) σε τρία από τα έξι μίνι επεισόδια των 10-15 λεπτών.

Άλλα δύο επεισόδια θα είναι κινούμενα σχέδια και ένα θα είναι teaser για το “Picard”. Τα επεισόδια ονομάζονται “Ask Not,” “Q&A,” “The Trouble with Edward,” “The Girl Who Made the Stars,” “Ephaim and Dot,” και “Children of Mars”.

Star Trek: Lower Decks

Τέλος είχαμε μια πρώτη ματιά στην κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων “Star Trek: Lower Decks”. Το show διαδραματίζεται το 2380, μετά το “Nemesis” και σε μια εποχή που το Voyager κυκλοφορεί ακόμα.

Τρεις από τους πρωταγωνιστές παρευρέθηκαν στο πάνελ – οι Tawny Newsome, Jack Quaid και Jerry O’ Connell, που υποδύονται τους Ensign Mariner, Ensign Bimler και Commander Jack Ransom αντίστοιχα. Τις φωνές τους επίσης θα δώσουν οι Noël Wells ως Ensign Tendi, Eugene Cordero ως Ensign Rutherford, Dawnn Lewis ως Captain Carol Freeman, Fred Tatasciore ως Lieutenant Shaxs και η Gillian Vigman ως Dr. T’Ana.

H πρώτη σεζόν θα κυκλοφορήσει στο CBS Access το 2020.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα του SDCC 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.