«Οι Νεκροί δεν Πεθαίνουν»: Τα ζόμπι του Τζάρμους ζητούν εκδίκηση στην Αμερική του Τραμπ

Τρία χρόνια μετά την ποίηση του «Paterson», ο Τζιμ Τζάρμους μας ξεναγεί στο Σέντερβιλ, παρέα με τους ζωντανούς νεκρούς κι ένα σύνολο ηθοποιών που κάθε σκηνοθέτης θα...

Τρία χρόνια μετά την ποίηση του «Paterson», ο Τζιμ Τζάρμους μας ξεναγεί στο Σέντερβιλ, παρέα με τους ζωντανούς νεκρούς κι ένα σύνολο ηθοποιών που κάθε σκηνοθέτης θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του. Οι «Νεκροί δεν Πεθαίνουν», αλλά τριγυρνούν ζητώντας εκδίκηση στην άπληστη Αμερική του Τραμπ και των φυλετικών διακρίσεων.

Βρισκόμαστε στην ήσυχη, σχεδόν αόρατη πόλη του Σέντερβιλ στην κεντρική Αμερική. Όλα εκεί φαίνονται να κυλούν ήσυχα και ασφαλή, όμως στην πραγματικότητα, κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Το φεγγάρι τις τελευταίες μέρες φέγγει πιο έντονα και μοιάζει να έχει κατέβει ανεξήγητα χαμηλά.

Οι ώρες της ημέρας μπερδεύονται, το φως του ήλιου χάνεται, ενώ τα ζώα συμπεριφέρονται παράξενα. Οι δημοσιογραφικές ανταποκρίσεις είναι ανησυχητικές και οι επιστήμονες απορούν. Κανείς όμως δεν μπορεί να προβλέψει την κατάρα που θα έρθει να σκεπάσει σύντομα αυτή την μικρή πόλη.

Σε λίγο οι νεκροί δεν θα πεθαίνουν. Θα μετατρέπονται σε αιμοδιψή ζόμπι και θα σηκώνονται απ’ τους τάφους για να πραγματοποιήσουν άγριες επιθέσεις στους εναπομείναντες ζωντανούς. Οι κάτοικοι της επαρχιακής πόλης πρέπει να παλέψουν για την επιβίωσή τους απέναντι στη βαρβαρότητα των ζωντανών νεκρών.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.