Πάμε Στοίχημα στο Βικτόρια Πλζεν-Ολυμπιακός

Οι ερυθρόλευκοι δίνουν σημαντική "μάχη" για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Champions League και το Πάμε Στοίχημα σας προσφέρει εξαιρετικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά το ευρωπαϊκό του ταξίδι από την Τσεχία και θέλει να είναι αυτή η πρώτη του στάση για ένα μεγάλο ταξίδι στα αστέρια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς είναι πανέτοιμοι και θα προσπαθήσουν από το πρώτο ματς να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Μία νίκη με το ελάχιστο 1-0 για τον Ολυμπιακό θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισης και το σκορ αυτό θα το βρείτε σε ένα Πρακτορείο ΟΠΑΠ σε απόδοση 6,75, ενώ το 0-2 σε απόδοση 11,00.

Ένας παίκτης που στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων σκοράρει κατά ριπάς είναι ο Γκερέρο ο οποίος δίνεται σε απόδοση 6 να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Στα Καταστηματα του ΟΠΑΠ θα βρείτε και εξαιρετικά συνδυαστικά στοιχήματα. Σε ένα εξ αυτών το να σκοράρει πρώτος ο Γκερέρο και εν τέλει ο Ολυμπιακός να επικρατήσει με σκορ 2-1 προσφέρεται σε απόδοση 31,00 με κωδικό 594.

Παίκτης που απειλεί είτε άμεσα είτε έμμεσα με στατικές φάσεις είναι ο σταρ του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά. Το να σκοράρει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός και ο Ολυμπιακός να έχει Ο4,5 κόρνερ θα το βρείτε σε απόδοση 7,5 με κωδικό 596.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει τους παίκτες του να αιφνιδιάζουν τους Τσέχους και ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει δυνατά στο ματς. Το να επιτευχθεί ένα γκολ από το 1ο ως το 15ο λεπτό από οποιαδήποτε ομάδα και στο δεύτερο ημίχρονο να σκοράρουν και οι δύο θα το βρείτε σε ένα Κατάστημα ΟΠΑΠ σε απόδοση 9,00 με κωδικό 598.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.