Ο Βασίλης Σκουλάς, γιορτάζει με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο

Ο ζωντανός θρύλος της Κρητικής μουσικής, ο Ανωγειανός Βασίλης Σκουλάς, γιορτάζει τα εξήντα χρόνια παρουσίας στο τραγούδι, με μια μεγάλη συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη μουσική του διαδρομή, από τα παιδικά χρόνια έως και σήμερα, με τις σπουδαίες συνεργασίες του και τις  μεγάλες καλλιτεχνικές του στιγμές, θα...

Ο ζωντανός θρύλος της Κρητικής μουσικής, ο Ανωγειανός Βασίλης Σκουλάς, γιορτάζει τα εξήντα χρόνια παρουσίας στο τραγούδι, με μια μεγάλη συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη μουσική του διαδρομή, από τα παιδικά χρόνια έως και σήμερα, με τις σπουδαίες συνεργασίες του και τις  μεγάλες καλλιτεχνικές του στιγμές, θα απολαυσουμε σ’ αυτή την ξεχωριστή βραδιά στο Ηρώδειο. Μια πορεία διάρκειας εξήντα χρόνων ποτισμένη με μουσικές κι αρώματα Κρήτης, σταθερά προσηλωμένη στο αυθεντικό τραγούδι, παραδοσιακό ή έντεχνο, σημαδεμένη από μεγάλες συνεργασίες αλλά και ιστορικές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις – σταθμοί, όπως το «Καφενείον η Ελλάς» ή ο «Καπετάν Μιχάλης» του Καζαντζάκη.

Κοντά του θα βρεθούν σπουδαίοι ερμηνευτές, όπως «η φωνή της Ελλάδας» ο Χρόνης Αηδονίδης (που με το δοξάρι της δικής του ψυχής, θα ενώσει την Κρήτη με τη Θράκη) καθώς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς όπως ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης.

Τον Βασίλη Σκουλά θα πλαισιώσει η χορευτική ομάδα της σχολής χορού Θανάση και Δημήτρη Μαυρόκωστα από την Κρήτη και πολυμελής ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών με επικεφαλής τον μαέστρο Γιάννη Παπαζαχαριάκη.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, στενός φίλος του Βασίλη Σκουλά, έχει την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια της.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.