Στο δρόμο που χάραξε ο Κίτσιου και ο Χατζηισαϊας

ΠΑΟΚ και Ρίζεσπορ έδωσαν τα χέρια για την αγορά του Δημήτρη Χατζηισαϊα από την τουρκική ομάδα.

Χτες ανακοινώθηκε ο Στέλιος Κίτσιου από την τουρκική Άνκαραγκουτσου, σήμερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Χατζηισαϊα να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με Ρίζεσπορ για την πώληση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης. Τα ακόμη καλύτερα όμως αφορούν τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή αφού πηγαίνει σε μια ομάδα που υπολογίζεται για βασικός, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές δυο εκατομμυρίων ευρώ!
Οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας ζήτησαν από τους ομολόγους τους στον ΠΑΟΚ να μην αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό ο Χατζηισαϊας, αίτημα που έγινε αποδεκτό κι αύριο θα ταξιδέψει με προορισμό την Κωνσταντινούπολη για να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.
Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως πρόκειται για ένα «βελούδινο» διαζύγιο αφήνοντας και τις δυο πλευρές με τις καλύτερες των εντυπώσεων σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία και τον επαγγελματισμό του ποδοσφαιριστή στο διάστημα που μετείχε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αλλά κι από την πλευρά του αντίστοιχες είναι οι εντυπώσεις για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την παρουσία του και του συμπεριφέρθηκε η νέα τεχνική ηγεσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.