Ρίχνει την …αυλαία στο Αιγάλεω ο Πετρόπουλος

Μετά από μια σημαντική διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, ο Αντώνης Πετρόπουλός επέστρεψε στο Αιγάλεω για να ρίξει την αυλαία της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μετά από μια σημαντική διαδρομή στα ελληνικά γήπεδα, ο Αντώνης Πετρόπουλός επέστρεψε στο… σπίτι του για να ρίξει την αυλαία της ποδοσφαιρικής του καριέρας. 

Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε με το Αιγάλεω και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα του “Σίτι”, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα. 

«Η σημερινή μέρα για μένα είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή. Επιστρέφω στην ομάδα όπου μου έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα πιο τρελά μου όνειρα στην ποδοσφαιρική μου διαδρομή…

Αυτή τη στιγμή, όμως, έχω ένα ακόμη όνειρο… Να πανηγυρίσω την άνοδο και όλοι να οδηγήσουμε το Αιγάλεω όσο πιο ψηλά γίνεται…

Θέλω να ευχαριστήσω πρωτίστως τον πρόεδρό μας, Άρη Παλτόγλου, τον προπονητή μας Πέτρο Δημητρίου που μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν, καθώς επίσης και σε όσους βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί η επιστροφή μου στο Αιγάλεω. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο», δήλωσε ο Αντώνης Πετρόπουλος για την επιστροφή του στο Αιγάλεω.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.