Ρισβάνης: “Απόλυτα προετοιμασμένοι”

Ο στόπερ του Ατρόμητου τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη γα να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Αποστολή στη Σλοβακία - Αποστολης Λάμπος.

Ο στόπερ του Ατρόμητου τόνισε πως η ομάδα είναι έτοιμη γα  να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος και να προχωρήσει στην Ευρώπη. Αποστολή στη Σλοβακία – Αποστολης Λάμπος.

Η αρχική τοποθέτηση του Ρισβάνη: 

“Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε εδώ. Είμαστε έτοιμοι για το αυριανό ματς. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας και όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε, στόχος μας είναι η πορεία στην Ευρώπη.”

Για τις συγκρίσεις σε σχέση με πέρυσι:

“Σίγουρα ήταν ένα μάθημα για μας. Όλο το καλοκαίρι δουλέψαμε για το παιχνίδι αυτό. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες της ομάδας και του προπονητή. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι”.

Για το πώς είναι το κλίμα κι αν οι δεσμοί είναι τόσο στενοί όσο τα προηγούμενα χρόνια, με τη λογική ότι έχουν φύγει παίκτες:

“Ναι, έχουν φύγει παιδιά, αλλά οι παλιοί προσπαθούμε να βάλουμε τους νέους στο κλίμα. Αυτό όμως δεν αφορά μόνο τους παίκτες. Είναι κάτι που αφορά τους προπονητές, μέχρι τους φροντιστές. Είμαστε πάρα πολύ καλά”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.